Mahti ja magia valloittivat uusimman Humble Bundlen, joustavalla hintalapulla tietenkin

Uusin Humble Bundle käärii sisäänsää kaikkea mahtia ja maagista.

29.4.2015 23:22

Humble Bundle -pelipaketeille ei näy loppua. Vasta hiljattain päätökseen saatiin EA-täyteisen Humble Origin Bundle 2:n myynti ja nyt seuraavat kaksi viikkoa osoitteesta HumbleBundle.com napata voi Humble Might & Magic Bundlen haluamaansa hintaan.

Nimensä mukaisesti uusin Humble Bundle pursuaa kaikensorttista Might & Magic -sälää. Oletuksena sen mukana käsiinsä saa Heroes of Mighty & Magic II: Gold Editionin, Heroes of Might & Magic IV: Complete Editionin, Might & Magic 1 to 6 Collectionin ja Might & Magic Heroes Onlinen Angel Starter Packin. Pakettia ostaessaan siitä maksetun keskiarvohinnan ylittäessään mukaan saa lisäksi Heroes of Might & Magic V:n, Might & Magic Heroes VI: Gold Editionin, Dark Messiah of Might & Magicin, Might & Magic: Clash of Heroesin Iisäsisältöineen ja joukon myöhemmin paljastettavia pelejä.

Maksamalla paketista suosiolla enemmän kuin 15 dollaria (n. 14 €) saa mukaan myös vielä seuraavaa:

  • Might & Magic X: Legacy
  • Might & Magic X: Legacy – The Falcon- ja The Unicorn -laajennus
  • Heroes of Might & Magic 3 HD Edition
  • Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness
  • Might & Magic: Duel of Champions – Starter Pack

Huomioida kannattaa, että usea peleistä vaativat Uplayn toimiakseen.

Paketin ostamalla tukea voi osoittaa niin Humble Bundlelle itselleen, Ubisoftille kuin myös kolmelle eri hyväntekeväisyysjärjestölle. Tuettavat järjestöt ovat tällä kertaa Amerikan Punainen Risti, Charity: Water ja Doctors Without Borders.

Lisää luettavaa