Mafia III:a kiikutettiin maailmalle ennätystahtia

Mafia III on saanut varsin hyvän kaupallisen alun, vaikkeivat arvostelut olekaan olleet aina siitä ruusuisemmasta päästä.

3.11.2016 01:20

Lokakuun alussa julkaistusta Mafia III:sta on muodostunut julkaisija 2K Gamesin tähän mennessä nopeiten kaupaksi käynyt peli. Yhtiö on ilmoittanut, että pelin julkaisuviikolla sitä sekä toimitettiin jälleenmyyjille että myös myytiin digitaalisesti yhteensä 4,5 miljoonan kopion edestä, eli enemmän kuin yhtään aiempaa yhtiön peliä samassa ajassa.

Hyvän julkaisunsa myötä Mafia III:lla olisikin nyt mitä mainoimmat mahdollisuudet lähteä hätyyttelemään Borderlands 2:n titteliä 2K:n myydyimpänä pelinä. Kyseistä peliä 2K on toimittanut ja kaupitellut digitaalisena reilut 10 miljoonaa kappaletta.

Nähtäväksi tosin jää, miten hyvänä Mafia III:n vauhti tulee pysymään näin julkaisun jälkeen. Kovasti odotetun pelin arvostelumenestys ei ole ollut esimerkiksi täysin tasainen ja varsinkin sen pelillisempää puolta on kritisoitu. Pc-puolella peli keräsi heti julkaisussaan myös jonkin verran huomiota vajanaisilla asetuksillaan ja teknisellä toteutuksellaan.

Pelaaja-lehden arvostelun Mafia III:sta voi lukaista nyt perjantaina kauppoihin saapuvasta marraskuun numerosta.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa