Mad Max -pelin piilotettu yllätys ratkaisee Half-Life 3:n mysteerin

Jos Mad Maxia on uskominen, on Half-Lifen tähdelle käynyt äärimmäisen köpelösti.

23.9.2015 10:00

Ruotsalaisstudio Avalanche leikkii pelaajien tunteilla surutta uudessa Mad Max -pelissään.

Haukansilmäiset selviytyjäsankarit ovat bonganneet pelin aavikkoisten maisemien kätköistä näyn, joka särkee karaistuneimmankin pelaajan sydämen. Aavikolla lojuu Valven rakastetun Half-Life -pelisarjan tähti Gordon Freeman, jolle näyttää käyneen harvinaisen köpelösti. Käristynyt, osittain syöty ruumis on kuitenkin vielä tunnistettavissa Freemaniksi, sillä miehen silmälasit eivät ole kelvanneet kenellekään, ja poloisen irronnut käsi rutistaa uskollista sorkkarautaa edelleen.

Mad Max ratkaisee salaisuuksineen taivaan tuuliin kadonneen, kauan odotetun Half-Life 3:n mysteerin kertaheitolla: lohduttoman autiomaan uhriksi joutuneen Freemanin tuskin voi odottaa enää seikkailevan omissa jatko-osissaan. Miehen läheisyydessä olevan laatikon kylkeen on maalattu punaisella numero kolme, joka lienee Half-Life 3:n vihoviimeinen viesti – ainakin Mad Maxin universumissa.

Kuvia hauskasta yllätyksestä voi katsella yllä olevasta galleriasta. Mukaan on liitetty myös kartta, jonka avulla ruumiin voi löytää omassa pelissään.

Lähde: Imgur, VG247, DualShockers

Lisää luettavaa