Maalivahditkaan eivät ole turvassa NHL 14:ssä

Electronic Arts kertoo tuoreimmassa NHL 14 -videossa, miten pelin fysiikkamoottori reagoi satunnaisempiin kontaktitilanteisiin.

13.8.2013 09:41

Jääkiekossa piisaa vauhtia ja kontaktia, minkä myötä rapatessa voi välillä roiskua. EA Sports onkin nyt julkaissut NHL 14:stä trailerin, joka nostaa esiin satunnaisempia kontaktitilanteita, joita uusin peli on tarjoamassa.

NHL 14:ssä erityisesti maalivahtien on määrä olla aiempaa alttiimpia muiden pelaajien fyysiselle läsnäololle. Tämä tarkoittaa, että pelaajan luistellessa maalin suunnalla tarpeeksi huolimattomasti, voi tämä helposti törmätä veskariin ja näin esimerkiksi horjuttaa tämän tasapainoa. Luonnollisesti tämä voi hankaloittaa maalivahtien elämää paikoin, mutta EA kuitenkin myös lupaa, että tuomarit pitävät kyllä aiempaa tarkemmin silmällä, että maalit syntyvät rehdillä pelillä.

Kontaktien paranneltu vaikutus yltää toki myös ihan kenttäpelaajiinkin. Vauhdikkaammissa tilanteissa pelaajat voivat esimerkiksi törmätä sattumalta useampiin luistelijoihin kerralla, minkä pitäisi myös sekä näyttää että tuntua NHL 14:ssä realistiselta pelin pitäessä jatkuvasti tarkasti silmällä pelaajien vauhtia ja liikettä.

Kuten jo aiemminkin odottaa on sopinut, ollaan NHL 14 näkemässä Suomessa PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä syyskuun 12. päivä.

Lisää luettavaa