Maaliskuu on uuden Metal Gear Solidin aikaa, Xboxeille oma Raiden-tehtävä

PÄIVITETTY: Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin Euroopan julkaisupäivä vahvistettu.

10.12.2013 22:56

Päivitys 10.12.2013: Konami Digital Entertainment Europe on vahvistanut Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin Euroopan julkaisupäiväksi 20. maaliskuuta 2014, eli kaksi päivää Yhdysvaltojen jälkeen.

Samalla vahvistettiin, että peli julkaistaan Euroopassa sekä fyysisenä että digitaalisena versiona kaikille neljälle alustalle, eli PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle ja Xbox 360:lle.

Alkuperäinen uutinen:

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on saamassa julkaisunsa maaliskuun 18. päivä ainakin Pohjois-Amerikassa. Julkaisija Konami julkisti asian yhdessä Microsoftin kanssa vahvistettuaan, että pelin Xbox 360- ja Xbox One -versio ovat saamassa myös hieman yksinoikeussisältöä.

Euroopassa julkaisu tapahtunee hyvin samoihin aikoihin.

Siinä missä PlayStation 3:n ja PlayStation 4:n Ground Zeroesissa pelaamaan ollaan pääsemässä ”klassisella” Solid Snake -hahmolla Déjà Vu -tehtävän muodossa, saavat Xbox-pelaajat koluttavakseen Jamais Vu -tehtävän, jossa tulevaisuuden kyborgi-Raiden taistelee ihmisiä kaappaavia Snatchereita vastaan. Ohessa hieman pelikuvaa tehtävästä.

Julkaisunsa saadessaan Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin voi napata itselleen sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle kuin myös ainakin digitaalisessa muodossa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Vanhemmilla konsoleilla fyysinen versio kustantaa 30 euroa ja digitaalinen 20 euroa. Uusilla konsoleilla latauksesta saa pulittaa 30 euroa.

Ground Zeroes toimii pohjustuksena Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelille. The Phantom Painin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Ohessa vielä hieman lisää pelikuvaa Ground Zeroesista.

Lisää luettavaa