Maailmanloppu tuli jäädäkseen – Darksiders-sarjan jatkosta toivoa

Neuvottelut uudesta Darksiders-pelistä näyttäisivät olevan käynnissä pelisarjan luoneen Joe Madureiran Facebook-viestistä päätellen.

12.5.2014 18:43

Kahteen osaan asti yltänyt ja sen jälkeen epävakaaseen tilaan vaapunut Darksiders-sarja saattaa hyvinkin vielä jatkua. Pelisarjan luova vetäjä Joe Madureira on vihjannut Facebook-sivuillaan, että Darksidersin tulevaisuudesta on käyty keskusteluja ja että ne ovat saattaneet jopa johtaakin jonnekin.

DS [Darksiders] ei ole kuollut! Uusi omistaja Nordic vaikuttaa olevan erittäin sitoutunut jatkamaan sarjaa. Mitä tulee minun mukanaolooni, en voi vielä sanoa mitään. Toivottavasti meillä on jakaa jännittäviä uutisia sarjasta pian, Madureira vastasi uteliaille faneille kohdistetussa viestissään.

Viimeksi tuore Darksiders-peli nähtiin vuonna 2012, kun Darksiders 2 julkaistiin. Peli suoriutui alle julkaisijansa THQ:n odotusten, ja pian THQ:n kaaduttua sarjaa yritettiin vailla onnea myydä yhdessä kehittäjänsä Vigil Gamesin kanssa uuteen talliin vuoden 2013 alussa.

Vigil Games pantiikin pian lihoiksi ensimmäisen huutokaupan jälkeen, mutta Darksiders saatiin lopulta myytyä vielä vuoden 2013 keväällä. Tuolloin estradille oli astunut eurooppalainen pelijulkaisija Nordic Games, joka messevällä 4,9 miljoonan dollarin summalla hankki pääosan THQ:n jämäsarjoista. Kauppaan lukeutuivat Darksidersin ohella muun muassa myös Red Faction -sarja.

Lähde: Joe Madureira (Facebook)

Lisää luettavaa