Maailman taistelupeliparhaimmisto kohtaa taas – Tekken 7: Fated Retribution paljastettiin

Namco aikoo päivittää Tekken 7:n japanilaisissa kolikkopelihalleissa uuteen Fated Retribution -versioon, joka tuo muun muassa Akuman pelattavaksi hahmoksi peliin.

12.12.2015 17:05

Bandai Namco on tuonut julki uuden version Tekken 7:stä japanilaisia kolikkopelihalleja varten. Fated Retributioniksi kutsuttu pelin uusin päivitys on parantelemassa pian jo vuoden vanhaa taistelupeliä tuomalla siihen sekä muutamia teknisiä parannuksia että myös uusia hahmojä, kenttiä ja myös asusteita käytettäväksi.

Tähän mennessä jo yhdeksi Fated Retributionin uudeksi hahmoksi on vahvistettu Street Fighter -sarjasta tuttu Akuma. Hahmo onkin jo sellaisenaan hyvin mielenkiintoinen lisä peliin, sillä muista Tekken-hahmoista poiketen tämä pystyy käyttämään hyödykseen vihollisia päin viskottavia tulipalloja. Mikäli Namco ei siis koskaan satu saamaan ulos pitkään odotettua Tekken X Street Fighter -mätkintäpeliään, voi Tekken 7 jäädä lähimmäksi sitä kokemusta, jonka kyseinen peli olisi voinut tarjota.

Uutta materiaalia Fated Retributionista aina Akuman käyttöä myöten voi nähdä oheiselta trailerilta. Jo aiemmin Tekken 7:n kolikkopeliversio on sisältänyt hieman vaajaat 30 taistelijaa.

Koska Namco kehittää parhaillaan myös Tekken 7:n konsoliversioita, vaikuttanee Fated Retribution myös vielä tavalla jos toisella senkin sisältöön. Tähän mennessä Namco ei ole vielä juuri suostunut puhumaan paljoa pelin konsoliversioita. Lähinnä yhtiö on vasta sanonut, että se on tuomassa konsoleille Tekken 7:stä pelin kaikkein täyteläisimmän version ja että PlayStation 4:llä peli tukee Sonyn PlayStation VR -virtuaalitodellisuuskakkuloita.

Lähde: Siliconera, Gematsu

Lisää luettavaa