Maailman suurin taistelupelitapahtuma starttasi – näe turnausmittelöt livenä

Las Vegas on täyttynyt jälleen kerran taistelupelifaneista, sillä Evolution 2014:n on tullut aika käynnistyä.

11.7.2014 16:59

Taistelupeleihin erikoistunut turnaustapahtuma Evolution on käynnistynyt vuoden 2014 osalta. Tälläkin kertaa Las Vegasin uumenissa järjestettävä tapahtuma kokoaa kolmeksi päiväksi yhteen joukon sekä maailman parhaimpia taistelupelipelaajia että myös ihan vain taistelupelifaneja vetämään toisiaan virtuaalisesti turpaan.

Tapahtuman ydin koostuu edellisvuoden tapaan kahdeksasta pääturnauksesta, joita voi seurata suorana Evolutionin Twitch-kanavien kautta. Tänä vuonna päänäyttämön valtaavat niin Ultra Street Fighter IV, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Super Smash Bros. Melee, Killer Instinct, BlazBlue: Chrono Phantasma, The King of Fighters XIII, Injustice: Gods Among Us kuin myös Tekken Tag Tournament 2.

Evolution 2014:n turnauslähetystietoja voi selailla tarkemmin muun muassa taistelupelisivusto Shoryuken.comista. Enemmän itse tapahtumasta yleisesti voi vuorostaan lukea suoraan Evolutionin kotisivuilta.

Heinäkuu on kiireistä aikaa suurten peliturnausten osalta. Viikon päästä valokeilaan astuu myös Valven Dota 2:een keskittyvä The International -lopputurnaus. Yli kymmenen miljoonan dollarin palkintopotilla varustetun turnauksen karsintaotteluita voikin seurata parhaillaan jo esimerkiksi Dota 2:n kotisivujen kautta.

Lisää luettavaa