Maailman suurimmat animetähdet ottavat yhteen PlayStationeilla ensi vuonna

Bandai Namco on tuomassa J-Stars Victory VS+ -taistelupelin länteen. Pian siis voidaan taas selvittää, miten pahasti Naruto ottaisi naamariin Gokulta.

22.12.2014 21:34

Bandai Namcon taistelupeli J-Stars Victory VS+ on matkalla Eurooppaan. Julkaisijan tarkoituksena on, että peli saataisiin niin PlayStation 4:lle, 3:lle kuin myös Vitallekin ensi kesänä.

Japanissa jo maaliskuussa tavattuun PlayStation 3:n J-Stars Victory VS -peliin pohjautuva tuotos tuo yhteen lukuisat tunnetut Shonen Jumpin anime- ja manga-hahmot, eli mättämään päästään esimerkiksi niin Naruto-, Dragon Ball-, Bleach kuin myös One Piece– ja Fist of the North Star -sankareilla. Peliä on työstänyt Spike Chunsoft, joka on kerännyt maailmalla mainetta viimeksi varsinkin Danganronpa– ja Zero Escape -peleillään.

Vilkaisun J-Stars Victory VS+:aan saa oheiselta teaser-trailerilta, jonka Namco on julkaissut viikonloppuna Japanissa järjestetyn Jump Festa 2015 -tapahtuman kunniaksi. Samainen tapahtuma poiki myös uudet trailerit sekä Dragon Ball Xenoversesta, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storms 4:stä että myös hiljattain julkistetusta JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven -tuotoksesta. Jälkimmäiseksi mainitun pelin tulosta Eurooppaan ei ole toistaiseksi kuitenkaan varmuutta.

Lisää luettavaa