Maailman paras puludeittisimulaattori suuntaa Steamiin ja sen yli

Julkaisija Devolver Digital ja brittikehittäjä Mediatonic ovat tekemässä kulttuuriteon tuottamalla uusioversion klassisesta Hatoful Boyfriendista.

7.6.2014 02:56

Japanilaista alkuperää oleva deittisimulaatio Hatoful Boyfriend on saamassa länsimaissa uusioversion. Alkujaan vuonna 2011 julkaistu moderni klassikko rakennetaan uusiksi brittiläisen Mediatonic-studion toimesta tukemaan nyt muun muassa teräväpiirtografiikkaa.

Uusioversio on tarkoitus saada vielä kuluvan kesän aikana ainakin Steamiin, GOG.comiin ja Humble Storeen. Projektilla on Hatoful Boyfriendin alkuperäisen kehittäjän täysi tuki takanaan ja sen on julkaisemassa Devolver Digital, joka tunnetaan muun muassa Hotline Miamista, Always Sometimes Monstersista ja tuoreesta Shadow Warriorista.

Mikäli Hatoful Boyfriend ei jostain syystä ole vielä tuttu, on kyseessä visuaalisen novellin muotoon rakennettu pelikokemus, jossa pelaaja ohjastaa St Pigeonationsin koulussa opiskelujaan aloittavaa tyttöhahmoa. Koukku seikkailussa on se, että vaikka pelaajan oma hahmo onkin ihminen, ovat muut koulua käyvät hahmot kyyhkysiä, joiden osan kanssa pelaaja voi muodostaa jopa romanttisia suhteita.

Alkuperäiseen peliin voi tutustua esimerkiksi demon muodossa sen kotisivujen kautta.

Lähde: Mediatonic, Polygon

Lisää luettavaa