”Maailman nopein räiskintä” Tribes: Ascend alkaa haikailla eläkkeelle

Hi-Rez on siirtänyt keskittymisensä Tribes: Ascendista areenamätkintäänsä ja näin Tribesin ainakin suuremmat päivitykset saattavat olla päättymässä tyystin.

14.7.2013 12:49

Hi-Rez Studiosin ilmaispeli Tribes: Ascendin on turha odottaa päivittyvän enää laajemmin ainakaan vähään aikaan. Pelitalon perustajajäsen Todd Harris on informoinut pelin faneille foorumeillaan, ettei maailman nopeimmaksi räiskinnäksi itseään tituleeraavaan peliin ole suunnitteilla mitään suurempia päivityksiä ainakaan seuraavaan kuuteen kuukauteen.

Tulevan puolen vuoden aikana pääosa Hi-Rezin keskittymisestä meneekin sen areenamätkintä Smiten kehittämiseen. Kun tästä on päästy yli, pohtii yhtiö keskittyvänsä sitten Global Agenda 2:een, jonka jälkeen vuorossa voisikin olla jo jonkinlainen Tribes: Ascendin jatko-osa.

Mahdollista onkin, ettei Tribes: Ascend ole laajenemassa kummemmin enää siis ollenkaan. Kehittäjät ovat tästä huolimatta kuitenkin tukemassa peliä yhteisöineen pitämällä palvelimet pystyssä ja järjestämällä myös esimerkiksi turnauksia. Mikäli aikaa tosin piisaa, saattaa Hi-Rez saada peliin julkaistua vielä muutamia bugikorjauksia ja karttoja, jotka sillä lojuvat parhaillaan vielä keskeneräisinä nurkissa.

Lähde: PC Gamer, Hi-Rez Studios Forum

Lisää luettavaa