”Maailman nopeimmaksi räiskinnäksi” markkinoitu Tribes: Ascend hylättiin toistamiseen

Vasta vajaa vuosi sitten elvytetty Tribes: Ascendin kehitystyö on taas laitettu päätökseen.

29.9.2016 19:25

Ilmaiseksi pelattava räiskintäpeli Tribes: Ascend on saanut mahdollisesti viimeisen päivityksensä. Osuvasti Parting Giftiksi (suom. läksiäislahja) kutsuttu uusi päivitys tekee peliin lähinnä erilaisia hienosäätöä, joista voi lukea tarkemmin kehittäjä Hi-Rezin julkaisemasta muutoslistasta.

Tämä on nyt toinen kerta, kun Hi-Rez on luopumassa Tribes: Ascendin päivittämisestä. Ensimmäistä kertaa peli joutui hylätyksi kesällä 2013 kehittäjän haluttua keskittyä vahvemmin Smite-verkkopelinsä työstämiseen. Tribesin päivittäminen jatkui kuitenkin taas vuonna 2015, kun pieni tiimi Hi-Rezin sisällä päätti ottaa pelin päivittämisen intohimoprojektikseen.

Hi-Rezin mahdollinen kolmas paluu Tribes: Ascendin pariin ei näytä erityisen todennäköiseltä. Tästä vahvoja merkkejä on antanut pelin keskeisenä kehittäjän toimineen Sean McBriden lähtö Hi-Rezilta viime kesänä, kun hänen ja studion välillä alkoi ilmetä näkemyseroja.

Tribes: Ascendin peluu pysyy toki mahdollisena vielä jatkossakin. Ainakaan toistaiseksi Hi-Rez ei ole ilmoittanut aikeista vetää peliä pois saatavilta.

Ohessa vanha Dead Islandin mukaan tyylitelty traileri Tribes: Ascendista.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa