B-luokan toimintaräiskettä ilolla pelaajilleen tarjonnut Earth Defense Force on jatkumassa seuraavan parin vuoden aikana vielä parillakin pelillä. Ensin tänä vuonna ainakin Japanissa PlayStation 4:lle ja Switchille tuodaan Earth Defense Force: World Brothers, jota seuraa ensi vuonna Earth Defense Force 6.

World Brothers on kaksikosta tietysti se oudompi tapaus, sillä se sovittaa jättiläismäisten muukalaisötököiden räiskimisen kulmikkaaseen ja värikkääseen vokselimaailmaan. Noin muuten se pyrkii myös kokoamaan yhteen sarjan parhaita paloja niin vihollisten kuin hahmojen osalta päästäen pelaajien rakentamaan omia Earth Defence Force -ryhmiään pelastamiensa sotilaiden joukosta.

Peliä työstää sarjasta tutun Sandlotin ohella WWE-pelejä ja Earth Defense Force: Iron Rainin tehnyt Yuke’s. Lisää kuvia on katsottavissa alta.

Varsinaiselle Earth Defense Force 6:lle ei ole vahvistettu vielä alustoja, mutta silti odotettavissa lienee hieman synkempää taistelua. Peli seuraa Earth Defense Force 5:n tapahtumia, joiden myötä ihmispopulaatio on harventunut merkittävästi ja puolustustaisteluun on lähdettävä sortuneen yhteiskunnan keskellä.

Myös Earth Defense Force 6:sta on nähtävissä kuvia ohesta. Peliä ei ole toistaiseksi vahvistettu länteen.

Lähde: Gematsu (1), (2)

Lisää luettavaa