Luovaa hulluutta ja kauppaimperiumin rakentamista – Peter Molyneyx kertoi tarkemmin seuraavasta pelistään

22Cansin tulevasta luomis- ja kaupunginrakennuspelistä on saatu lisätietoja.

12.2.2019 09:12

22Cansin perustaja ja pelialan legenda Peter Molyneux on paljastanut tuoreessa haastattelussaan tarkemmin studion tulevan Legacyn sisältöä.

Studion neljäs peli yhdistää luovaa rakentamista perinteiseen kaupunginrakentelupeliin, joka juontaa ideansa Molyneuxin ihka ensimmäiseen peliinsä, vuonna 1984 ilmestyneeseen The Entrepreneuriin.

Peli tuntuisi jakaantuvan kahteen selkeästi erilliseen mutta silti toisiinsa nivoutuvaan osaan. Toinen puoli luottaa käyttäjien luovuuteen, jota ammennetaan pelin sisäisessä työpajassa. Pelaajat saavat mahdollisuuden luoda valmiiksi luoduista elementeistä mitä eriskummallisimpia tuotoksia, kuten lelunalleja, leninkejä tai puhelimia.

Kun keksintö on luotu ja kysyntä alkaa kasvaa, toiminta muuttuu perinteisemmäksi kaupunkisimulaattoriksi, jossa oma yritys täytyy kasvattaa kysynnän takaamiseksi. Tämä koostuu ylimääräisten työntekijöiden palkkaamisesta, resurssien takaamisesta ja tehtaiden rakentamisesta valmistusta varten.

Ennen pitkään Molyneux lupaa Legacyn tuovan pelaajien eteen myös moraalisia ja eettisiä dilemmoja, kun nämä koittavat vallata talousmarkkinat itselleen.

Legacylle ei ole annettu vielä julkaisupäivää tai -alustoja. Ennakkotietojen perusteella peli olisi kuitenkin tulossa alustavasti pc:lle ja mobiililaitteille sekä myöhemmin muille alustoille.

Lähde: Nintendo Life

Lisää luettavaa