Luonto kutsuu ja haluaa murhata perheesi jälleen syksyllä

Selviytymistä äitimäyrän roolissa tarjonnut Shelter saa jatkoa. Tällä kertaa ohjaksiin saadaan ilvesemo poikasineen.

31.3.2014 20:29

Viime syksyllä nähty mäyrä-äitipeli Shelter on saamassa jatko-osan. Ruotsalainen Might & Delight -studio toi maanantaina julkisuuteen yksinkertaisesti Shelter 2:ksi nimetyn uutukaispelinsä, joka on tarkoitus julkaista vielä tänä syksynä.

Jatko-osassa näätäeläimet jäävät tällä kertaa taka-alalle ja pelaamaan päästään niiden sijaan naaraspuolisella ilveksellä. Lajin vaihtumisesta huolimatta myös uutuuspelin pääidea pyörii kuitenkin edelleen omien jälkeläisten perään katsomisessa, mitä nyt tällä kertaa toimintaa on monipuolistettu aiemmasta.

Shelter 2:ssa pelaaminen aloitetaan äiti-ilveksen ollessa vielä raskaana, mikä ajaa pelaajat ensin rakentamaan lähtökuopissa olevalle perheelle pesää uudessa aiempaa avoimemmassa maailmassa. Ajan myötä poikasten syntyessä tavoitteet siirtyvät lopulta sekä lapsosten että äidin hengissä pitämiseen, mikä luonnistuu muun muassa uudistetuilla ja monipuolistetuilla kontrolleilla. Menoa mutkistetaan myös uudella kuntojärjestelmällä.

Shelter 2 on tarkoitus tuoda myyntiin niin Steamiin, Gog.comiin kuin myös ”muillekin digitaalisille alustoille”. Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä osasta voi katsastaa tästä.

Lähde: Might & Delight

Lisää luettavaa