Luolastoseikkailu Stranger of Sword City tuo synkkää roolipelattavaa alkuvuodelle

Demon Gazen Vitalle aikoinaan tuonut japanilaisstudio Experience iskee länteen seuraavan kerran maaliskuussa uudella Stranger of Sword City -luolastoseikkailullaan.

11.11.2015 22:06

PlayStation Vitan roolipelitarjonta on laajenemassa Euroopassa jälleen maaliskuussa. Kyseisen kuun 25. päivä NIS America on tuomassa markkinoille Stranger of Sword Cityn, joka on uusin peli Vita-roolipeli Demon Gazesta aiemmin vastanneelta Experience-studiolta.

Demon Gazen tapaan myös Stranger of Sword City on hyvin luolastoseikkailuvetoinen peli, mitä nyt teemoiltaan sen pitäisi nojata tällä kertaa hitusen synkempiin fantasiateemoihin. Juoneltaan seikkailu seuraa lento-onnettomuuteen joutunutta sankaria, joka kuolemisen sijaan ajautuu pelastamaan mystista Escario-maailmaa.

Jo aiemmin kotimaassaan Japanissa Stranger of Sword City on nähty markkinoilla parissakin muodossa. Kyseessä on ollut alkujaan vuonna 2014 Xbox 360:lle tuotu peli, joka myöhemmin löysi tiensä vielä Windows-koneille ja juurikin Vitalle. Parhaillaan pelistä on työn alla ainakin Japania varten myös paranneltu Xbox One -versio.

Stranger of Sword Cityn Xbox One -version ohella Experiencella on parhaillaan tekeillä myös jatko-osa Demon Gazelle. Hiljattain vahvistuikin, että peli julkaistaan Japanissa ensi vuonna.

Lähde: NIS America, Gematsu

Lisää luettavaa