Lumirieha saapui Hitman 2:een ja kaikki voivat kokea sen ilmaiseksi

Hitmania tarjoillaan taas kokeiltavaksi veloituksetta uuden erikoistapahtuman myötä.

21.1.2019 22:05

Tästä viikosta aina helmikuun 12. päivää asti on taas mahdollista hypätä salamurhailun maailmaan veloituksetta. Tämä onnistuu Hitman 2:n uuden Snow Festival -tapahtuman myötä, jonka voimin pelin Legacy-karttoihin kuuluva Hokkaido on kaikkien kokeiltavissa väliaikaisesti.

Hokkaido-kartan voi latailla tiistai-iltapäivästä alkaen niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:lle ja se siihen kuuluu osaksi kaikki Hokkaido-karttaan liittyvät tehtävät ja haasteet. Tähän lasketaan mukaan myös Snow Festivaliin kuuluva väliaikainen erikoistapahtuma, joka päästää kartassa murhahommiin esimerkiksi lumipallojen voimin.

Hitman 2:n Legacy Packin omistajat voivat hypätä erikoistehtävän pariin jo nyt maanantaina. Palkinnoksi siitä jaellaan Snow Festival -pukua ja jäähakkua.

Hitman 2:n kausikortin omistajat pääsevät tiistaista alkaen lisäksi käsiin Winter Sports -varustepakettiin. Pakettiin kuuluu mukaan talvinen urheilupuku, laittomien aseiden piilottelussa auttava arktinen työkalupakki sekä vihollisten tappamista monipuolistavia kiipeilyvälineitä. Sen voimin lumipallosta saa samalla vakituisen osan peliä.

Winter Sport Pack on nimenomaan pelin kausikortin ostaneiden yksinoikeus, eli sitä ei myydä erikseen. Joskus tulevaisuudessa kausikortin pitäisi tarjota omistajilleen vielä kaksi isompaa lisäosaa Hitman 2:een.

Snow Festivalin kylkiäisenä Hitman 2:een on tehty joukko viilauksia ja tasapainotuksia. Koko listan uudistuksista on katsottavissa lähdelinkistä.

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa