Lukijat ovat puhuneet: Vitsipelit eivät jaksa kiinnostaa

Viikon kyselyn tuloksista ilmenee, etteivät Goat Simulatorin ja I am Breadin kaltaiset vitsipelit jaksa kiinnostaa.

9.2.2015 13:45

Pelaajalehti.comin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Kyselimme Pelaajalehti.comin lukijoilta mielipiteitä viime aikoina päätään nostaneista vitsipeleistä, kuten Goat Simulator ja I am Bread. Kuinka kiinnostavia ne oikeastaan ovatkaan?

Kiinnostavatko Goat Simulatorin ja I am Breadin kaltaiset vitsipelit?

Kyllä (30%)
Ei (70%)
 
Lopputulos on varsin selkeä. Reilua 70 prosentin enemmistöä esimerkkien kaltaiset vitsipelit eivät nappaa laisinkaan, vaikka tuotokset ovat yleisönsä löytäneetkin. Tämä kielii, että peliharrastajat tahtovat ja odottavat hankkimiltaan peleiltään muutakin kuin hassuttelua.
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Kyllä kiinnostaa. Olisi todella hienoa pelata pitkästä aikaa peliä joka oikeasti naurattaa. Pelit on nykyisin kovin vakavia tai kunnon mäiskettä. Tälle annan kannustukseni, puoltaa antti_1986.
 
– Onhan ne toisinaan ihan mukavaa ajanvietettä. Tilausta olisi silti enemmän The Stanley Parablen kaltaisille, älykkäille ja hyvin kirjoitetuille vitsipeleille (kai sen tähän kategoriaan voi laskea). Vaikka peli on hauska, ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, ettei sillä ole mitään sanottavaa, pohti OdeForCruelty.
 
– Ei hirveästi kiinnosta vaikka ihan hauskoilta osa ideoista kuulostaakin. Ehkä sitten jos vuohelle annetaan konekivääri ja natseja ammuttavaksi, totesi Angel of Death.
 
 

Lisää luettavaa