Lukijat ovat puhuneet: Uutta Star Wars -yksinpeliä Jedi: Fallen Order odotetaan ristiriitaisin tuntein

Viime viikon kyselyn tulokset ovat vihdoin selvillä. Miten paljon lukijat odottavat Respawnin Star Wars Jedi: Fallen Order -peliä?`

23.4.2019 15:08

Viime viikon kyselyn tulokset ovat vihdoin selvillä. Kyselyssä udeltiin, kuinka paljon Apex Legendsistä ja Titanfallista tutun Respawn Entertainmentin tarinavetoinen Star Wars -yksinpeli Jedi: Fallen Order kiinnostaa lukijoita. Kysymyksen innoitti ensimmäinen pelistä julkaistu traileri, joka keskittyi pelin omalla grafiikkamoottorilla rakennettuihin välivideoihin.

Vastaukset jakautuivat varsin tasaisesti, mutta lopulta eniten ääniä haali vastausvaihtoehto ”ei lainkaan” yhteensä 25 prosentin kannatuksella. Sen sijaan 16 prosenttia vastaajista oli erittäin kiinnostuneita.

Vastauksia kertyi yhteensä 959 kappaletta, ja tarkemmat vastaukset voi katsastaa ohesta. Mielenkiinto vaihteli myös avoimissa lukijakommenteissa.

– Kiinnostaa sikäli että vihdoin yksinpeliin keskittyvä tripla-A SW-peli tulossa, MUTTA koska taustalla hyörii takapiruna EA, niin odotukset on kuitenkin syytä pitää maltillisena. Lisäksi varsinaista pelikuvaa haluaisin nähdä, totesi Balnazzard.

–  Tykkäsin Titanfall 2:n yksinpelikampanjasta, joten uskoisin, että Respawnilla on kykyä tehdä hyviä yksinpelejä. Toisaalta taas en vain oikein diggaa peleistä mitkä sijoittuvat elokuvien väliin. Aina sieltä jostain pieraistaan uusia jedejä ja sithejä, jotka mystisesti selvisivätkin, mutta joita ei sitten koskaan enää pelien ulkopuolella nähdä, järkeili Boblick.

– Muuten kiinnostaisi vitosen edestä, mutta EA tiputtaa numeron neloseen. Mikromaksuton yksinpeli kuulostaa erittäin hyvältä, mutta EA:n tapauksessa liiankin hyvältä. Toinen joka hiertää on se että Star Wars on näköjään lopullisesti juuttunut vanhaan saagaan josta irtiottoja enää tuskin koskaan nähdään. Knights of the Old Republic näytti että Star Wars on muutakin kuin Skywalker-draamaa, mutta ilmeisesti fanit, EA ja Disney ovat eri mieltä, joten tätä vanhaa puhkikaluttua tarinaa junnataan vissiin Star Warsin suosion hiipumiseen asti, puntaroi Angel of Death.

– Ei mitään merkitystä julkaisijalla (kiinnostuksen kannalta) kun tekijänä Titanfall-porukka, jolta myös loistava Apex Legends. Titanfall 2:n kampanja erityisesti antaa kovan luoton. Sen lisäksi ylipäänsä kiinnostaa ihan vitosti (eli vitosen edestä) uusi Star Wars -peli kun tekijä on tämä. Kiinnostus voi tietenkin laskea sitten jos paljastuu jotain EA-kikkoja tai muuta mutta miksei se kiinnostus olisi muka maksimi vaikka EA onkin mukana?, pohti zappah.

Asteikolla 1-5, kuinka paljon kuinka paljon Respawnin kehittämä Star Wars Jedi: Fallen Order kiinnostaa sinua?

1 – Ei lainkaan 25 %
 
2 15 %
 
3 23 %
 
4 21 %
 
5 – Erittäin paljon 16 %
 

 

Lisää luettavaa