Lukijat ovat puhuneet: Tämän vuoden pelitarjonta kiinnostaa

Viikon kyselyn mukaan pelivuonna 2016 julkaistaan runsaasti tai vähintäänkin jokusia kiinnostavia pelejä.

8.2.2016 18:39

Viime viikon kyselyssä tiedustelimme, miltä hiljalleen käyntiin päässeen pelivuoden tarjonta vaikuttaa näin alkuvuodesta tarkasteltuna. Pelaajalehti.comin kävijät vastasivat seuraavanlaisesti.

Miltä pelivuosi 2016 vaikuttaa ennakkoon tarkasteltuna?

– Runsaasti kiinnostavia pelejä on jo tiedossa (34%)
– Jokusia kiinnostavia pelejä luvassa (51%)
– Kiinnostavia pelejä ei tunnu ilmestyvän lainkaan (3%)
– Kesän messuja odotellessa, siellä ne kiinnostavat pelit kuitenkin esitellään… (5%)
– En juurikaan tiedä, mitä pelejä tänä vuonna julkaistaan (7%)
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Mainio pelivuosi kyllä tulossa. Harvoin tulee sellaisia pelejä jotka on ostettava heti julkaisussa, eikä tule odotettua alelaariin tipahtamista, mutta nyt on vähintäänkin FFXV ja Nier:Automata jotka on aivan pakko hommata julkaisussa. Todennäköisesti Zeldakin ja ehkä Mirror’s Edge 2:nkin, riippuen nyt minkälaiseksi peli muotoutuu, kertoi JayeizH.
 
– No kyllähän noita enemmän tai vähemmän kiinostavia pelejä on tulossa varsin mittava määrä, mutta sellaisia ”must have now” pelejä ei yhtäkään. Ostoon tuskin yksikään menee vielä vuosiin, ennenkuin koko mittava backlogi edelliseltä konsolisukupolvelta on koluttu läpi, tuumi Balnazzard.
 
– Kiinnostavia pelejä on tulossa tänä vuonna niin paljon, että tietää jo ennakkoon ettei aika riitä jokaiselle. The Witness on jo työnalla ja sen pirullisiin puzzleihin uppoaa varmasti tovi jos toinen. Juuri julkaistu This War of Minen konsoliversio oli suunnitelmissa, mutta sen peluu taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen, kun ensi viikolla julkaistaan yksi vuoden odotetuimmista peleistä Firewatch. Lisäksi helmikuulle osuu hurmaavan näköinen Unravel, joten peliruuhkan makuun päästään jo vuoden alkumetreillä. Muita kiinnostavia pelejä tälle vuodelle ovat: Tacoma, Cuphead, Below, No Man’s Sky, Yooka-Laylee, Wild, Hyper Light Drifter, Death’s Gambit, Perception, Dirt Rally, Dishonored 2 ja Mafia 3, fiilisteli Hyndeman.
 
 
Tämän viikon kysymyksessä kysymme, omistatko pelejä, joita et ole pelannut? Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 

Lisää luettavaa