Lukijat ovat puhuneet: Seuraavan aallon suosikkipokémon valittiin, mutta tiukaksi meni!

Sprigatito, Fuecoco vai Quaxly?

7.3.2022 13:14

Pelaaja.fin viimekertainen viikkokysely on saatu päätökseen. Sen innoittajana tällä erää toimi Pokémon-pääsarjan seuraavan pelikaksikon – Pokémon Scarletin ja Pokémon Violetin – julkistus, jonka myötä päätimme udella paljastuneista aloitustaskuhirviöistä lukijakunnan suosikkia.

Uusi Pokémon-sukupolvi Scarlet ja Violet vahvistui! Mikä on oma suosikkisi uusista aloitushirviöistä?

Ruohokissa Sprigatito 29 %
 
Tulikrokotiili Fuecoco 28 %
 
Vesilintu Quaxly 17 %
 
En osaa sanoa 26 %
 

Kuten tulokset osoittavat, selkein kädenvääntö kolmikossa käytiin ruohokissa Sprigatiton sekä tulikroko Fuecocon välillä. Tiukka kamppailu keräsi lopulta 304 ääntä, ja se päättyi lopulta vehreän kissahirviön eduksi vain yhden yhden prosentin äänierolla. Vesilintu Quaxly vetosi sekin pelaajakuntaan, joskin yli 10 prosenttia pienemmällä kannatuksella.

Aivan yhtä huomattavat 26 prosenttia vastaajista ei vielä osannut tai halunnut nimetä suosikkiaan. Avointen kommenttien puolella päättämättömyyttä osittain perusteltiin muun muassa sillä, ettei hirviöiden kehittyneempiä muotoja ole vielä esitelty.

– Ruohokissa, totta kai. Toki tässä kohtaa tulee muistaa vanha kunnon Pokémon-viisaus; ei se ensimmäinen muoto, vaan vasta se viimeinen. Fennekin oli aikoinaan koko kansan ykkössuosikki, kunnes vikat muodot vuodettiin etuajassa nettiin ja monet pelaajat – minä mukaan lukien – mieltyivät paljon ennemmin ninjasammakko Greninjaan kuin absurdin suuret korvatupsut omaavaan kettuvelho Delphoxiin, muistutti mecha_no_maniac.

– Kaikki on kivan näköisiä, mut valitsin nyt tulistartterin, kun pisti ekana silmään trailerissa. Mut pitää katsoa noi vikat muodot ja mitä muuta uutta on tarjolla, ennen kuin päätän millä aloitan, Chadu komppasi.

Toimitus kiittää jälleen lukijoita vastauksista. Muistakaa jakaa omat näkemyksenne myös tämän viikon kyselyssä, johon voi osallistua täällä. Siinä pohditaan, pitäisikö Elden Ringissä olla vaikeustasovaihtoehtoja.

Lisää luettavaa