Lukijat ovat puhuneet: Resident Evil 2 kyykyttää Kingdom Hearts III:a kiinnostavuudessa

Viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Tammikuun kiinnostavimmaksi pelijulkaisuksi valittiin Resident Evil 2.

28.1.2019 14:55

Pelaajalehti.com viime viikon  kyselyn tulokset ovat selvillä. Kyselyssä tiedusteltiin, mikä esikarsituista tammikuussa ilmestyneistä ja ilmestyvistä peleistä on se kiinnostavin.

Kädenvääntö meni odotetusti kahden kaupaksi, sillä kuulle osui kaksi todellista suurpeliä, eli Kingdom Hearts III sekä Resident Evil 2:n uusioversio. Voiton vei selkeästi Resident Evil 2, joka haali yli puolet kaikista äänistä. Kingdom Hearts III:n kannatusta ei myöskään voi väheksyä, sillä kyselyn toinen sija napsahti 31 prosentin kannatuksella.

Vastauksia kertyi yhteensä 903 kappaletta.

Mikä seuraavista tammikuun peleistä on kiinnostavin?

Ace Combat 7: Skies Unknown 9 %
 
Kingdom Hearts III 31 %
 
New Super Mario Bros. U Deluxe 6 %
 
Travis Strikes Again: No More Heroes 1 %
 
Resident Evil 2 53 %
 
Poimintoja lukijoiden kommenteista:
 
Kingdom Heartsin kolmatta osaa ollaan odoteltu viimeisin vuosikymmen eli aika helppo vastaus siinä suhteessa, totesi turbomuna.
 
– Heittämällä Resident Evil 2 Remake, mutta satuin vilkaseen Ace Combatin trailerin ku en yhtäkään koskaan oo pelannu tai oikeen ees matskua nähny nii voi himpskatin peeveli! Sehän näyttää ihan tollaselta huikealta Metal Gear japanihömpältä mutta taivaalla. Sold, ostoon menee molemmat, paljasti kribmeister.
 
– Viimeiset puolitoista viikkoa Tokiossa viettäneenä olen saanut kunnian olla kokemassa aivan mieletöntä Kingdom Hearts -ilotulitusta. Utada Hikarun singlet soivat joka paikassa, kymmenen metrin kokoisia Keyblade-julisteita on juna-asemien seinissä, ja maailman korkeimmassa tornissa on upea Kingdom Hearts -näyttely. Ja ties mitä muuta. Täällä sen sijaan höpötetään jostain Resident Evilistä, kirjoitti Hayarigami.
 
Resident Evil 2 helposti. Oli yleensä ottaen jännä kun huomasi minkälainen merkitys tuolla pelillä itselle on. Enkä ole pelannut kuin demoa siitä aikoinaan. Omalla kohdalla ”hype” siis koostui myös siitä, että tuon pelaamista on tavallaan odotellut aika monta vuotta. Toki sitä oikeasti olisi voinut pelata jo aiemmin mutta peli ei kauhean hyvin ole vanhentunut, joten tämä remake tulee todella tarpeeseen monessakin mielessä. Demo vielä entisestään varmisti, että odotukset eivät ole edes syntyneet täysin tyhjästä, vastasi zappah.

 

Lisää luettavaa