Lukijat ovat puhuneet: Red Dead Redemptionista halutaan uusioversio

Pelaajalehti.comin viikon kyselyn tulokset kertovat, mistä peleistä haluttaisiin hiotumpi uusioversio.

7.9.2015 12:02

Vanhan sukupolven remasterointeja ja uusioversioita riittää. Aihetta käsiteltiin viime viikon lukijakysymyksessä, jonka vastaukset ovat nyt selvillä.

Viime viikon kysymys kuului seuraavasti:

Mistä viime polven hittipelistä pitäisi tehdä seuraava HD-remake?

1. Red Dead Redemption (31%)
2. Ei enää uusintoja! (25%)
3. Mass Effect -trilogia (18%)
4. Demon’s Souls (9%)
5. Metroid Prime -trilogia (8%)
6. BioShock (6%)
7. Super Mario Galaxy (3%)
 
Ennakkoon karsimistamme vaihtoehdoista selkeäksi suosikiksi nousi Rockstarin kehittämä Red Dead Redemption -lännenpeli 31 prosentin kannatuksellaan. Myös Mass Effect -trilogia tuntuisi kelpaavan uusilla kuorilla ainakin 18 prosentille vastaajia. Uusioversioita ja remasterointeja ei kuitenkaan kaikki kaipaa. Toiseksi suosituimmaksi vastaukseksi nimittäin nousi, ettei sellaisia enää kaivata 25 prosentin voimin.
 

Lukijakommentteja aiheesta:

Red Deadissa varmaan muutos olisi suurin, kun nyt kerran nähtiin mihin Rockstar pystyi GTA5:n kanssa. Ja tietenkin jos se vahingossa samalla lipsahtaisi PC:lle, niin ehdottomasti tämä.
Mutta… Valitsin Mass Effectin. Jos kaikista kolmesta saisi Master Chief Collectionin tapaisen paketin yhtenäisellä grafiikkatasolla, niin kyllähän sen pelaisi mielellään jälleen uudelleen, pohti 1nsane.

– Ei tuolta listalta mitään. Kaikki ihan pelattavia vielä eikä yksikään ole huutamassa tarvetta uusinnalle. Pitäisi lähteä enemmän taaksepäin näiden suhteen muutenkin. Ensimmäinen Tomb Raiderin remake oli ihan kohdallaan kun alkuperäinen oli sen verran vanhentunut. En puhu tästä uudemmasta rebootista kuitenkaan, vaikka se kyllä on parempi peli kuin se aiempi uusinta, perusteli zappah.

– Kyseisistä vaihtoehdoista ei mikään. FF XII:stä haluaisin HD remasterin nykyiselle genille International version kera, ZaleraFF tuumii.

Tämän viikon kysymyksessä udellaan kiinnostavinta tulevaa pelielokuvaa. Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

Lisää luettavaa