Lukijat ovat puhuneet: PS Plus -uudistus ei lähtenyt lentoon – puolustajia kuitenkin löytyy

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet PS Plus -uudistuksesta.

4.7.2022 13:31

Lukijat ovat puhuneet. Vastikään uudistunut Playstation Plus ei selkeästi ole napannut valtaosaa lukijoista vielä pauloihinsa. Vain 12 prosenttia vastaajista on päivittänyt tilauksensa kalleimmalle Premium-tasolle, jolla pakettiin saa mukaan klassikkopelejä samaan tapaan suoratoistona kuin edesmenneessä PS Now -palvelussa.

Extra-jäsenyyteen kajosivat 11 prosenttiyksikköä vastaajista. Extra-jäsenyystaso tarjoaa tilaajille Xbox Game Pass -henkisen kirjaston pelejä niin PS4- kuin PS5-konsoleilta. Tuttuun ja turvalliseen Essential-tasoon tyytyi hurja 41 prosenttia vastaajista. Essential on käytännössä sama palvelu kuin aikaisempikin yksitasoinen PS Plus.

24 prosenttia vastaajista ei tilaa ollenkaan Plus-palvelua, vaan heidän preferenssinsä konsolipelaamisen ja palveluiden suhteen jää mystiseksi. Sen sijaan 12 prosenttia vastaajista ovat Game Pass -tilaajia ja aikovat pitäytyä vanhassa tutussa palvelussa.

Päivititkö PS Plus -jäsenyytesi?

Kyllä, Premiumiin 12 %
 
Kyllä, Extraan 11 %
 
En, olen yhä Essential-jäsen 41 %
 
En tilaa PS Plus -palvelua 24 %
 
Minulle riittää Game Pass 12 %
 
Ääniä yhteensä: 789
 
Kysymys kirvoitti vastauksia myös jutun kommenttiosiossa. Alla muutama nosto juurikin sieltä.
 

– Loppuvuoden korotus premium-jäsenyyteen maksoi minulle n. 30€, mikä ei ollut mielestäni enää paha hinta jäsenyystason testaamiseen. Seuraavat kuukaudet näyttäköön, että millä tasolla haluan jäsenyyttäni jatkossa pitää, Losstarot toteaa.

 
– En kokenut tarpeelliseksi päivittää. Oma retro kokoelma on sen verran kattava, kertoo JMNyyssonen91.
 
– Minulle riittää Gamepass, tosin jos jotain kiintoisaa joskus ilmestyy Sonyn palveluun niin saatan kuukaudeksi tilata, koska paljon halvempaa kuin ostaa PS5 yksinoikeuspeli. Tietysti jos isoimmista yksinoikeuksista vain pieni osa saapuu palveluun tai aikaväli on niin pitkä että peliä saa jo kuukausimaksua halvemmalla, niin aika vähäiseksi käyttö jää, sanailee Angel of Death.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa