Lukijat ovat puhuneet: PlayStationilta tutut peli-ikonit äänestettiin kovimmiksi Smash Bros. -vierashahmoiksi

Pelaajalehti.comin viime viikon Super Smash Bros. Ultimate -kyselyn tulokset ovat selvillä.

4.12.2018 00:16

Viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Utelimme tulevana perjantaina ilmestyvän Super Smash Bros. Ultimaten innoittamina, mikä on Nintendo-mätkeen lukuisista vierashahmoista juuri Pelaajalehti.comin lukijoiden suosikki.

Vierashahmoista suosituimmaksi nousi Metal Gear -sarjasta tuttu Solid Snake, joka haali kirkkaimman pokaalin 21 prosentin äänienemmistöllä. Toiseksi äänestettiin klassisen Final Fantasy VII:n piikkitukkainen Cloud Strife yhteensä 12 prosentin kannatuksella.

Molemmat hahmot nousivat nykyiseen maailmanmaineeseensa hyvin pitkälti alkuperäisellä PlayStationilla, vaikka esimerkiksi Snake tunnetusti hiiviskeli myös alkuperäisellä 8-bittisellä Nintendolla. Seikka huomioitiin myös lukijoiden keskuudessa.

– Oma vastaus varmaan olisi Snake tai Cloud. On huvittavaa, että vaikka nuo kaksi ovat PS1:n tunnetuimpien hahmojen joukossa, kumpaakaan ei nähty PlayStation Battle Royalessa. Ja nyt molemmat ovat sitten Smashissa, kirjoitti BlueShell.

Pronssisijan sen sijaan nappasi PlatinumGamesin luomus Bayonetta, joka nyttemmin on viihtynyt enimmäkseen Nintendon konsoleilla.

Tarkemmat tulokset voi katsastaa ohesta. Kysymykseen osallistui yhteensä 887 vastaajaa. Huomattavaa tuloksessa on, että yksittäisistä vastausvaihtoehdoista 36 prosentin enemmistö ei ollut kiinnostuneet sarjasta.

Super Smash Bros. Ultimate on pian täällä. Kuka hahmokaartiin kuuluvista vierailevista hahmoista on suosikkisi?

Mega Man 5 %
 
Sonic the Hedgehog 5 %
 
Pac-Man 3 %
 
Bayonetta 9 %
 
Solid Snake (Metal Gear) 21 %
 
Cloud (Final Fantasy VII) 12 %
 
Simon Belmont (Castlevania) 5 %
 
Richter Belmont (Castlevania) 3 %
 
Ryu (Street Fighter) 1 %
 
Ken (Street Fighter) 0 %
 

 

Lisää luettavaa