Lukijat ovat puhuneet: Pelivuosi 2014 oli keskivertoa kovempi

Pelaajalehti.comin etusivun kysymyksessä kyseltiin viime viikolla menneen pelivuoden arvosanaa.

19.1.2015 15:09

Pelivuosi 2014 on ohi ja 2015 toivotetaan tervetulleeksi komeasti vaikkapa Evolven, Grim Fandangon uusintaversion tai The Order: 1886:n voimin. Ennen katseen kääntämistä kohti tulevaisuutta palataan kuitenkin vielä hetkeksi menneeseen.

Pelaajan kyselyn keskiarvon perusteella pelikansa piti mennyttä vuotta keskivertoa parempana. Erityisesti Nintendolla nähdyt pelit saivat osakseen suitsutusta, mutta vuoteen mahtui Nintendon ulkopuoleltakin muutama helmi. 2014 nähtiin myös oppimisen vuotena: ennakkotilaamisen vaarat puhuttivat kommenttiosastolla.

Minkä arvosanan antaisit kuluneelle pelivuodelle 2014?
(Asteikolla 1-10, jolloin keskitaso on 5)

10  (3%)
9   (11%)
8   (23%)
7   (27%)
6   (14%)
5   (7%)
4   (6%)
3   (3%)
2   (2%)
1   (3%)

Lukijakommentteja aiheesta:

– Itelleni viime pelivuosi ei ollut ollenkaan hassumpi, vaikka ilmeisesti aika monet ollu pettyneitä. Hyviä pelejä tuli reilusti ja muutama positiivinen yllätyskin (mm. Mordor, Wolfenstein, Alien). Wii Uukin sai viimein sen imo ensimmäisen loistavan pelin, Bayonetta 2:n. Eikä muutenkaan tullut ihan totaalista pettymystä tänä vuonna, hehkutti ZaleraFF.

– Hmm…yleisesti ottaen tuntuu, että 2014 oli ihmisten mielestä aika kehno pelivuosi. Oma kokemukseni rajoittuu vain Nintendon konsoleihin, enkä voi sanoa, että sillä rintamalla olisi ainakaan ollut hirveästi valittamista. Tullut pelailtua koko vuosi timanttisen lujia pelejä kummallakin Nintendon alustalla ja muutamia jäi jopa hankkimatta, pohti Megaman.

– Uusiojulkaisujen ja rikkinäisenä julkaistujen pelien vuosi jonka muutamat konsoliyksinoikeudet pelastivat edes hieman plussan puolelle. Toivottavasti yhtä heikkoa pelivuotta ei enää ikinä nähdä, toivoi Norsukampa.

Tutustu tämän viikon kyselyyn täällä!

Lisää luettavaa