Pelaajalehti.comin viikon kysymyksessä udeltiin, miltä pelivuosi 2015 lukijoiden mielestä näyttää. Kyselyn mukaan alkava vuosi tarjoaa paljon odotettavaa.
 
Miltä pelivuosi 2015 vaikuttaa näin ennakkoon tarkasteltuna?
 
Paljon kiinnostavia pelejä tiedossa jo nyt  46%
Jokusia kiinnostavia pelejä luvassa  37%
Kiinnostavia pelejä ei tunnu ilmestyvän lainkaan  4%
Kesän messuja odotellessa, siellä ne kiinnostavat pelit kuitenkin esitellään…  7%
En juurikaan tiedä, mitä pelejä tänä vuonna julkaistaan 6%
 
Melkein puolet vastaajista vartovat tänä vuonna ilmestyviä pelejä kieli pitkällä. Nelisenkymmentä prosenttia vastaajista taas on maltillisempaa, mutta vuosi 2015 kutkuttelee heitäkin. Erityisesti vastaajia kiinnostivat Bloodborne, Uncharted 4 ja Witcher 3.
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Pelkästään se että jo nyt on tiedossa kaksi peliä jotka on pakko ennakkotilata, mitä harvoin teen, kertoo tulevan tarjonnan laadusta. On paljon varmoja nimikkeitä ja sitten sinne sekaan mahtuu varmasti vielä enemmän sellaista pelattavaa, joka ei ennakkotilaamaan saa, mutta on silti varmasti laadukasta tavaraa. Lompakko kiittänee tänä vuonna kun ei tarvitse kantaa liikaa rahaa mukanaan, arveli zappah.
 
– Pelivuosi 2015 näyttää yksiselitteisesti helevetin hyvältä. Toivottavasti tulee myös maistumaan yhtä hyvältä, suitsutti Almasy.
 
– The Witcher 3, Metal Gear Solid V: Phantom Pain ja Bloodborne. Kaikkeen muuhun suhtaudun toistaiseksi aika välinpitämättömästi, mietti Haerski.
 
 

Lisää luettavaa