Lukijat ovat puhuneet: Paras TimeSplitters valittiin!

Viime viikon TimeSplitters-kyselyn tulokset ovat selvillä. Sarjan paras peli on nyt selvillä.

31.5.2021 13:03

Viime viikon kysymyksen kyselytulokset ovat selvillä. Kuluneiden seitsemän päivän aikana metsäsettiin Pelaaja.fin lukijakunnan TimeSplitters-suosikkiosaa, koska pelitalo Deep Silver ilmoitti sekäTimeSplittersin että sen kehityksesä vastanneen Free Radical Design -studion tekevän paluun.

Koska sarja on jo muutaman sukupolven takainen, muotoiltiin kysely seuraavanlaisesti:

Oletko pelannut TimeSplitters-sarjaa? Jos olet, mikä on suosikkisi?

Olen, suosikkini on TimeSplitters 3 %
 
Olen, suosikkini on TimeSplitters 2 23 %
 
Olen, suosikkini on TimeSplitters: Future Perfect 16 %
 
En ole 58 %
 

Kuten tuloksista käy ilmi, enemmistöllä lukijoista ei ole kokemusta GoldenEye 007:n ja Perfect Darkin henkisenä seuraajana tunnetusta humoristisesta räiskintäsarjasta. Kyselyyn osallistuseen 429 vastaajan lukutui kuitenkin myös riittävissä määrin sarjan ystäviä, joiden suosikkiosaksi nousi lopulta TimeSplitters 2.

– Kyllähän se kakkonen on ykkönen. Tuota tuli GameCubella hakattua kaveriporukalla harva se päivä ja helvetin hauskaa oli. Myöskään kampanja ei ole yhtään pöllömpi, redshift fiilisteli avointen kommenttien puolella.

– Kakkonen ehdottomasti! Harmi kun ei ole enään pelikavereita, kun olis kiva pleikkarilla vetästä joskus pienet split screenit, surkutteli Pauli4x4.

– Pakko sanoa kakkonen, koska FP:tä pelannut vain muutamia kertoja ja tunnit voi laskea yhdellä sormella viiteen, tai maksimissaan kuuteen kertaan. Ykkösosasta kakkonen paransi jo sitten reilusti, mutta oli ykkönen PS2:n julkaisupeleistä ihan jees ja tuli aikoinaan väännettyä paljon, paljasti Kille.

– Future Perfect on oma suosikkini. Sen yksinpelikampanja oli kaikkein tiivein paketti ja siitä löytyi paljon ikimuistoisia tapahtumia, oma suosikkini on zombikartano ja ruiskuase joka sai pahikset paisumaan räjähdyspisteeseen. Jonakin päivänä haluan pelata kampanjan läpi kaverin kanssa co-op:ina, HD Remaster ja nettiyhteys auttaisi asiaa huomattavasti, perusteli vuorostaan Brutal1ty.

Lisää luettavaa