Halo-sarja eteni hiljattain viidenteen osaansa, minkä lisäksi Suomessa tehtiin Halo-pelaamisen maailmanennätys. Niiden kunniaksi kyselimme tavanomaisessa lukijakyselyssämme, mikä on Halo-sarjan aiemmista osista paras.

Halo-pelaamisen MM-yrityksen kunniaksi: Mikä on paras Halo-peli?
 
1. Halo: Combat Evolved (23%)
2. Halo 2 (22%)
2. Halo 3 (22%)
3. Halo Reach (17%)
4. Halo 4 (8%)
5. Halo Wars (5%)
6. Halo 3: ODST (3%)
 
Lukijakommentteja aiheesta:
 
– Ehdottomasti se alkuperäinen eli Combat Evolved. Tuota ennen olin pesunkestävä PC-pelaaja, mutta Halo: CE onnistui vakuuttamaan meikäläisen siitä, että FPS-pelit voisivat todella toimia konsolilla ja että konsoleiden tarjontaan kannattaisi tutustua laajemminkin, äänesti Balnazzard.
 
Halo 4. Pääsarja on mielestäni parantunut osa osalta tähän mennessä. Etenkin kahden ekan Halon kenttäsuunnittelu on jotain aivan hirveän puuduttavaa kakkendaalia, perusteli ZaleraFF.
 
– Halo Reach. Satoja tunteja upotettu multiplayeriin ja 4:n pelaajan splitscreen infectioniin, perusteli JoniH99.
 
– Itselleni sarja on aina ollut aika meh!-kamaa mutta Halo Wars on vakavissaan puhuen paras konsoleille tehty RTS. Ääneni saa siis tämä hieno strategiapeli joka saa jopa jatkoa ensi vuoden puolella, valitsi Norsukampa.
 
 
 
Tämän viikon kysymyksessä utelemme, kuinka moni omistaa nykypolven kotikonsolin. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä
 

Lisää luettavaa