Lukijat ovat puhuneet: Netflixin tuleva The Witcher -sarja jakaa mielipiteet

Netflixin Henry Cavillin tähdittämää The Witcher -sarjaa odotetaan suurimmaksi osaksi innolla, paljastaa Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset.

12.11.2018 13:24

Odotukset Netflixin tulevaa The Witcher -sarjasovitusta kohtaan ovat jakautneet melko tasaisesti, paljastaa Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset. Henry Cavillin tähdittämä sarja on herättänyt runsaasti keskustelua ensimmäisen kiusoitteluvideon ja näyttelijäpaljastustensa osalta, mutta nyt odotusta mitattiin asteittain.

Asteikolla 1-5 yhteensä 27 prosenttia sarja kiinnostaa erittäin paljon, kun taas lähes yhtä huomattavaa 23 prosenttia vastaajista ei sovitus kiinnosta lainakaan. Vastauksia kertyi yhteensä 1252 kappaletta.

Asteikolla 1-5, kuinka kiinnostunut olet Netflixin tulevasta The Witcher -sarjasta?

5 – Erittäin paljon (27 %)
 
4 (19 %)
 
3 (19 %)
 
2 (12 %)
 
1 – Ei kiinnosta lainkaan (23 %)
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
– Kiinnostaa paljonkin koska kirjoja en ole lukenut, enkä lue, joten tämä on tällä hetkellä ainoa tapa kokea kirjojen tarina. Uhkana kuitenkin on nykymeiningin huomioon ottaen että tämäkin sarja vesittyy tunnistamattomaksi ja se laimentaa kiinnostustani hieman, totesi Angel of Death.
 
– Kiinnostaa vitosti! Eiku siis vitosen edestä! Eli siis erittäin paljon. Hypeä ei ole mutta totta kai tuosta on kiinnostunut kun pelin maailma & hahmot on sen verran mielenkiintoisia, sanaili zappah.
 
– Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla, mutta näyttelijävalinnat kyllä epäilyttää jonkin verran: Henry Cavillin naamaa ei vielä oikein osaa kuvitella Geraltina ja oman lisänsä tähän tuo se, että Yenneferiä näyttelee tuollainen parikymppinen tyttönen (ainakin näyttää parikymppiseltä). Jotenkin ei oikein tunnu hyvältä kombinaatiolta, jolla kemiat kohtaisi samalla tavalla kuin kirjoissa ja peleissä, tuumi Haerski.
 
– Jonkin verran kiinnostusta herättää Witcherin maailma, pelit ja kirjat ovat hyviä, mutta jotenkin ei luota että TV-sarja olisi peruskauraa parempi. Vähän niinkuin Netflixin Marvel-sarjat, joista osaa voi katsoa jos on tylsää, mutta kovin hyviä ne eivät ole (tai Castlevania, missä art oli kyllä hienoa, mutta muuten aika keskiverto sälää verrattuna esim. Vampire Hunter D [molemmat] tai Toein Tomb of Dracula), Bloob kirjoitti.

 

Lisää luettavaa