Lukijat ovat puhuneet: Nämä pelit haluamme oikeasti nähdä!

Pelaajalehti.comin lukijat puivat enemmän tai vähemmän uskottavia julkaisuhuhuja ennen E3-messuja. Mitä pelejä tapahtumassa oikeasti tahdottiin nähdä?

10.6.2014 08:40

Pelialan tärkein vuosittainen tapahtuma, Electronic Entertainment Expo eli E3, on jälleen täällä. Viime yönä suomalainen pelikansa tuijotti odotetuimpia lehdistötilaisuuksia silmät ja sormet ristissä siinä toivossa, että juuri se yksinoikeuspeli tai jatko-osa julkistettaisiin.

Pelaajalehti.comin viime viikon leikkimielinen lukijakysymys kartoitti kävijöiden omia toiveita listaamalla ennen messuja joka vuosi hurjana vellovia julkaisuhuhuja.

Kysymys kuului:

Mikä seuraavista peleistä tulisi julkistaa ensi viikon E3-messuilla?

1. Red Dead Redemption 2 25%
2. Half-Life 3 20%
3. Mass Effect 4 13%
4. GTA V (pc/next-gen) 11%
5. Metroid Prime 4 10%
6. The Last Guardian 7%
7. Final Fantasy VII Remake 6%
8. Gran Turismo 7 3%
9. Shenmue III 3%
10. Beyond Good & Evil II 2%
11. Gears of War 4 1%

 

Neljänneksen äänistä nappasi Red Dead Redemption 2, jatko-osa Rockstarin suositulle villin lännen seikkailulle. Kenellekään ei varmasti tullut yllätyksenä, että kauan toivottu Half-Life 3 sijoittui kyselyssämme toiseksi, mutta muiden vanhempien sarjojen elvytysyritykset eivät pärjänneet yhtä hyvin. Uusi Mass Effect piti sinnikkäästi perää kärkikolmikossa.

Hihku ilosta tai pura pettymystäsi kommenttiosiossa suurimpien julkistusten jälkimainingeissa!

Tämän viikon kysymys tiedustelee, kenellä paikalla olleista julkaisijoista oli teidän mielestänne paras E3-lehdistötilaisuus. Vastata voi Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

 

Lisää luettavaa