Pelaajan lukijat ovat puhuneet.

Kyselimme taannoin kuinka monta peliä lukijamme pääsevät läpi vuodessa. Koska läpi pelaaminen on subjektiivinen termi, linjasimme kyselyä varten sen tarkoittamaan pelien päätarinoiden läpäisyä.

Isoin pala kakusta, eli 52 prosenttia kyselyyn vastanneista pelaa vuodessa läpi noin 1-5 peliä, kun taas kovalle kakkospaikalle nousseen 5-10 peliä vuodessa naputtelee 27 prosenttia vastaajista.

10 prosenttia vastaajista läpäisee vuodessa 10-15 peliä, kun kahdeksan prosenttia vastaajista kahlaa vuodessa yli kahdenkymmenen pelin läpi. Pienemmäksi kategoriaksi jäi tällä kertaa 15-20 peliä, jotka nauttii tulosten valossa vain neljä prosenttia kyselyyn vastanneista.

Kuinka monta videopeliä pelaat läpi vuodessa?

1-5 52 %
 
5-10 27 %
 
10-15 10 %
 
15-20 4 %
 
20+ 8 %
 
Ääniä yhteensä: 745
 
Tässä muutama kommentti alkuperäisen uutisen alta.
 
– Nykytahti on (valitettavasti) vain 1-5 vuodessa…tämä tosin johtuu siitä että pelit tulee koluttua läpikotaisin ja 100% kerättyä kaikki saavutukset/trophyt jos vain mahdollista. Täten osa peleistä vie useita kuukausia, osa vain päiviä tai viikkoja, Balnazzard toteaa.
 
– Nopeasti xboxin saavutuslistaa katsoessa oli 23 läpipelattua peliä tämän vuoden puolella. Tähän muutama switch peli päälle. Noin 25 pintaa taitaa olla. Joukossa on lyhyitä pelejä sekä pidempiä kokonaisuuksia, Aromit laskeskelee.
 
– Minulle tuota on vaikea arvioida. Pelaan pelejä läpi ihan huomaamattani. En näe tässä sikäli mitään merkitystä itselleni. Peli joko viihdyttää tiettyyn pisteeseen asti tai läpi asti. En pelaa pelejä, että pelaisin ne läpi, Rabbitman tuumii.
 
– Valitettavasti on nykytahti sellainen, että yhden vuoden aikana läpäistyt pelit voi melkeinpä laskea yhden käden sormilla, OsKu harmittelee.
 
– Omaksi yllätykseksi kirjanpito läpipelattujen pelien osalta näyttää tällä hetkellä yhtä vaille kolmeakymmentä, vaikka ensiarviolta olisin veikannut määrän olevan huomattavasti pienempi, Ananaz yllätti itsensä.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa