Lukijat ovat puhuneet: Näin moni on loikannut Apex Legendsin kelkkaan

Viime viikon Apex Legends -kysymyksen tulokset ovat selvillä. Niiden perusteella puolet lukijoista ei aio loikata pelin pariin.

18.2.2019 13:41

Pelaajalehti.comin viime viikon Apex Legends -aiheisen kyselyn tulokset ovat selvillä. Kysymyksessä tiedusteltiin, kuinka moni oli jo kokeillut tai aikoo kokeilla Titanfall-sarjasta tutun Respawnin yllättäen ilmestynyttä ilmaista battle royalea.

Varsinaiseen kyselyyn kertyi yhteensä 946 ääntä, joista selkeät 50 prosenttia ilmoitti jättävänsä uuden battle royale -ilmiön välistä. Sen sijaan 17 prosenttia kertoi pelaavansa peliä jo varsin aktiivisesti, kun taas 15 prosenttia on lähinnä päätynyt testaamaan peliä. 18 prosenttia vastaajista suunnittelee ainakin kokeilevansa peliä lähitulevaisuudessa.

Avoimissa lukijakommenteissa näkyi myös runsaasti mielipidevaihtelua.

– Tuli kokeiltua pleikalla, kun se on hinnaltaan ihanan ilmainen ja totesin sen olevan aiiiika hyvin tehty. En ole pitkään aikaan välittänyt FPS tai BR peleistä, mutta tämän innoittamana tuli viimein Titanfall 2:kin ostettua, että sain jotenkin osoittaa tukeani Respawnille, kertoi Monco Carser.

– Oon tässä viikon ja yhden päivän aikana ehtinyt pelata noin 50 tuntia. Hups. Battle royalet ei oo muuten koskaan kyllä napanneet ennen tätä, mutta sitten taas oon kova Titanfall-fani joten selittynee osaltaan sillä, pohti Core.

– En ole kokeillut enkä todennäköisesti aio kokeillakkaan. Tuota Battle royale pelimuotoa tungetaan nykyään ovista ja ikkunoista, joten jo pelkän sanan kuuleminen aiheuttaa oksennusrefleksin. En vaan saa henkilökohtaisesti mitään iloa siitä irti että koluan puolituntia eri taloja näkemättä ketään. Tylsä ja liian hidastempoinen pelimuoto omaan makuun, muotoili gangsteri.

– Aion kokeilla sitten sitten kun mun RTX 2080Ti saapuu 15.3. tai joskus silloin. Ihan siksi, että tämä on Source Engine -peli, semisti mielenkiintoinen ja haluan nähdä kun fps räjähtää katosta läpi! Ellen sitten tule järkiini ja peru kortin tilausta siihen mennessä, tuumi snaketus.

– En. Ei ole tähänkään mennessä kiinnostanut tämä ”battle royale”-kura, eikä tule kiinnostamaan, pamautti Smiling Nik.

Tämän viikon kysymyksessä sen sijaan tiedustellaan, kuinka tärkeänä lukijat pitävät, että seuraavan sukupolven konsoleissa olisi taaksepäinyhteensopivuus edellispolvien peleille. Kysymykseen voi vastata täällä.

Oletko pelannut tai aiotko pelata Apex Legendsiä?

Kyllä, pelaan aktiivisesti 17 %
 
Kyllä, lähinnä testannut vain 15 %
 
Aion kokeilla jossakin välissä 18 %
 
En 50 %
 

 

Lisää luettavaa