Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kuluneiden seitsemän päivän aikana etusivullamme kyseltiin, miten jonkin aikaa kauppojen hyllyillä viihtyneen Cyberpunk 2077 -pelin bugit ja tekniset ongelmat lopulta vaikuttivat pelaajien pelikokemuksiin.

Vastauksia kertyi lopulta 1101 kappaletta, ja lopullinen vastausjakauma näyttää seuraavanlaiselta.

Miten Cyberpunk 2077:n tekniset ongelmat vaikuttivat omaan pelikokemukseesi?

Ei lainkaan tai erityisen häiritsevästi 12 %
 
Lähinnä ohimennen siellä täällä 24 %
 
Huomattavammin, mutta jatkoin pelaamista 8 %
 
Reilusti. Lopetin kesken ja jäin odottamaan isompaa päivitystä 14 %
 
Lykkäsin ostamista tuonnemmaksi 25 %
 
Jätän kokonaan ostamatta bugien takia 4 %
 
Jätän ostamatta, ilman bugekin 12 %
 

Poimintoja avoimista kommenteista:

– Hyvin vähän pelaamiseen vaikuttavia bugeja. Kaikesta huolimatta paras immersio suurkaupungista missään pelissä ikinä. Vihollisten listiminen useampine mekaanikoineen tyydyttävintä mitä missään muussa konsoli-fps-pelissä. Visuaalit ensiluokkaisia, eri materiaalit näyttää siltä miltä pitääkin. Huippupeli aikuiseen makuun eikä meinaa malttaa odottaa dlc:tä, Audiovarmennus kertoi

– 20h takana perus PS4:lla ja peli hommattu julkaisupäivänä. Patchatty sitä mukaa kun patcheja on tullut. Yhtään kaatumista tai muuta isompaa ei ole tullut vastaan. Hitaasti tuo joskus pyörii ja toisinaan tekstuurit näyttävät puurolta (japantown). Viimeisin patch auttoi fps-puoleen, mutta kaupunki näyttää autiolta kuin zombie-invaasion jälkeen. Mutta ehkä kaikki ovat sisällä pelaamassa Pleikkarilla jotain, kirjoitti Spaceman.

– PC:llä lähinnä jotain pieniä visuaalisia. Ei mitään merkittävää tullut vastaan ensimmäisen 15h aikana. Kuitenkin päätin jättää kesken ja jatkaa näiden tulevien isompien päivitysten jälkeen, ei kai se enää kuitenkaan huonompaan suuntaan mene., Ne-pa totesi.

–Lykännyt ainakin ostamista, en kyl tiedä ostanko, oli bugeja tai ei. Ei ole vielä herännyt mielenkiinto läpipeluu videoiden puolelta, kuten kävi aikanaan Fallout 4:n kanssa, Chadu päätti.

Lukijoiden laajempia kommentteja ja syvempiä kertomuksia voi lukea lisää alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

Lisää luettavaa