Lukijat ovat puhuneet: Mikä peli olisi pitänyt kruunata The Game Awards 2020 -gaalan vuoden peliksi?

Viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä.

14.12.2020 14:24

Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Viime viikolla kyseltiin perjantaisen The Game Awards 2020 -gaalan kynnyksellä, mitä tapahtuman vuoden peli -ehdokasta Pelaaja.fin lukijakunta äänesti tai olisi äänestänyt.

Varsinaisessa gaalassa vuoden pelin palkinnon nappasi The Last of Us Part II kuudesta eri ehdokkaasta. Pelaaja.fin lukijakunnan äänienemmistö meni kuitenkin aivan toisaalle, sillä The Last of Us Part II:n äänisaalis riitti kyselyssämme vasta hopeasijalle.

Yhteensä 782 vastaajasta 32 prosentin äänienemmistö olisi suonut palkinnon Sucker Punchin avoimen maailman samuraisseikkailulle, Ghost of Tsushimalle. Tarkemman äänijakauman ja kaikki mukana olleet ehdokkaat voi katsastaa ohesta.

The Game Awards 2020 -gaala on tällä viikolla. Mitä vuoden peli -ehdokasta äänestit tai äänestäisit?

Doom Eternal 13 %
 
Final Fantasy VII Remake 12 %
 
Ghost of Tsushima 32 %
 
Hades 9 %
 
Animal Crossing: New Horizon 8 %
 
The Last of Us Part II 26 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

– Ghost Of Tsushima on minun kirjoissani tämän vuoden paraspeli. Tarina on hyvä ja commbatti mieluisaa ja toimiva nettipeli tekevät tästä loistavan pelin, kirjoitti Samsku.

– Kylä Ghost of Tsushima on tämän vuoden kovin. Hieno pelivuosi ollut kaikin puolin vaikka elämmenkin synkässä hetkessä, vastasi Kuros.

– The last of us part 2 ja Ghost of tsushima ovat minun game of the yearini, mutta äänestin kuitenkin Ghost of tsushimaa, koska se oli minun tämän vuoden odotetuin pelini ja se lunasti odotukseni. Sain just sitä samurai toimintaa mitä halusin. Ja mielestäni Sucker punch ansaitsisi viimeinkin game of the yearin, kertoi DedWorth.

– Tiukka kamppailu TLOU2 ja GOT välillä. Lopulta ääni meni TLOU2. Ei ole yksikään peli ihan vähään aikaan pitänyt noin kovasti otteessaan kuin kyseinen tekele, JMNyyssonen01 paljasti

– Hades vie tämän kisan ihan heittämällä. Vaihteeksi mukava pelata peliä, joka vie ihan täysin mennessään nimenomaan pelattavuuden takia, eikä pelaaminen ole vain sitä pakollista välipuhdetta, jota joutuu suorittamaan ansaitakseen seuraavan cutscenen. I’m lookin at you TLoU2, Haerski sanaili.

Lisää luettavaa