Lukijat ovat puhuneet: Leonardo, Raphael, Michelangelo vai Donatello – suosikkikilppari valittiin!

Viime viikon Turtles-kyselyn tulokset ovat selvillä!

22.3.2021 14:04

Ninjakilpparit ovat tekemässä lähitulevaisuudessa tyylikkäältä näyttävää paluuta pelien keskuuteen. Se luonnollisesti innoitti toimitusta utelemaan viime viikon kysymyksessä, kuka vehreästä Teenage Mutant Ninja Turtles -nelikosta onkaan lukijakunnan suosikki.

Tällä kertaa kysely haali 585 äänen saaliin, ja kamppailu oli loppumetreille asti tiukkaa. Prosentuaalisesti kärkisija meni tasan Leonardon ja Donatellon välillä, mutta tarkempaa äänimäärää tarkastellessa voiton lopulta vei keksijänero Donatello vain kolmen äänen turvin.

Näin ollen joukon johtaja sai tyytyä toiseen sijaan, kun taas bilehile Michelangelo nappasi pronssia. Omissa oloissaan muutoinkin viihtyvä Raphael jäi osuvasti palkintopallin ulkopuolelle.

Kommenteissa valintoja perusteltiin seuraavanlaisin sanankääntein:

– Pelillisesti Donatello, koska hänellä on aina ollut eniten etäisyyttä ja voimaa, kilppari on rikkonut muutaman pelin OP-likkeillään, hänen päälleen kursorini laskeutuu ensimmäisenä, Brutal1ty perusteli.

– Leonardo oli ensisijainen valinta itselleni. Lapsena kaksi miekkaa näytti paljon coolimmalta, kuin muiden aseet kertoi Masa.

– Leo on suosikki, joskus se vaihtui vähäksi aikaa Donatelloksi 90-luvun leffoja myötä. Aina tulee kumminkin Leolla pelattua ja sininen on lempiväri, kirjoitti Chadu.

Teenage Mutant Ninja Turtlesit tulevat taas! Kuka on suosikkisi?

Leonardo 28 %
 
Raphael 20 %
 
Michelangelo 24 %
 
Donatello 28 %
 
Ääniä yhteensä: 585

 

Lisää luettavaa