Lukijat ovat puhuneet: Läpäistäänkö pelejä useampaan kertaan?

Joillekin pelien läpäiseminen kertaalleen on jo suuri urakka, joten miten sujuu pelien läpäiseminen useampaankin kertaan? Pelaajalehti.comin viime viikon kyselyssä pohdittiin asiaa.

18.3.2014 00:16

Läpipeluuarvosta kuullaan useasti puhuttavan, kun keskustellaan pelien sisältötarjonnasta. Varsinkin aikana, jolloin pelit pursuavat paikoin jopa varsin elokuvamaisiakin kokemuksia ja verkkomoninpelaaminen on muotia, onkin mielenkiintoista pohtia, millaisia tuntemuksia pelien läpäiseminen useammin kuin kerran herättääkään lukijoissa. Pelaajalehti.comin viime viikkoinen kysely käsittelikin juuri tätä asiaa.

Me kysyimme: Pelaatko pelisi läpi useampaan kertaan?

  1. Vain muutamat poikkeukselliset pelit // 51%
  2. Toisinaan // 25%
  3. Usein // 14%
  4. Pelit jäävät useimmiten kesken // 5%
  5. En koskaan // 3%
  6. Aina // 2%

 

Kyselyyn vastanneista lukijoista selvä enemmistö on palannut jo läpäistyjen pelien pariin ainakin joskus. Pääosan ajasta kyse on toki lähinnä muutamista poikkeustapauksista, mutta löytyi vastaajien keskuudesta myös 14 prosentin porukka, joka kokee pelailevansa pelejä uudelleen läpi usein.

Tyystin uudet läpipeluukerrat skippaa vain kolme prosenttia vastaajista. Sen sijaan viidellä prosentilla pelit jäävät useimmissa tapauksissa jo ensimmäisellä kerralla kesken.

Omaa pohdintaa aiheesta voi ujuttaa alle kommenttisarakkeeseen!

Tällä viikolla Pelaajalehti.comin kysely käsittelee pelien kokeiluversioita eli demoja. Siihen voi vastata joko saitin etusivulla tai vaihtoehtoisesti myöstä täältä.

Lisää luettavaa