Lukijat ovat puhuneet: Ladataanko kaikki Xbox Live- ja PlayStation Plus -jäsenille kuuluvat pelit?

Pelaajalehti.comin viikon kyselyssä lukijat vastasivat: lataavatko Xbox Live Gold- ja/tai PlayStation Plus -jäsenet palvelun ilmaispelit joka kuukausi?

13.10.2014 12:26

Maanantain myötä on aika antaa ääni lukijoille julkistamalla Pelaajalehti.comin viikon kyselyn tulokset. Viime viikon etusivun kyselyssä käsiteltiin maksullisiin PlayStation Plus- ja Xbox Live -palveluihin lukeutuvia veloituksettomia latauspelejä.

Lataatko kaikki ilmaiset Xbox Live Gold- ja/tai PlayStation Plus -pelit joka kuukausi?

1. Nappaan vain ne ilmaispelit, joita haluan pelata 40% 
2. En ole PS Plussan tai Xbox Liven jäsen 33%
3. Nappaan kaikki ilmaspelit talteen, vaikka en edes pelaa kaikkia 25%
4. En lataa ilmaispelejä, vaikka olenkin PS Plus- ja/tai Xbox Live -jäsen 2%
 
Vastausten perusteella palvelun veloituksettomat pelit tuntuvat maistuvan 40 prosentin enemmistölle vain, mikäli ne kiinnostavat jo entuudestaan. Syitä tähän on varmasti monia, kuten vaikkapa ostettujen pelien priorisointi tai vaikkapa yksinkertaisesti ajanpuute. Vuorostaan 25 prosenttia vastaajista kuitenkin nappaa pelit varalta talteen vähintäänkin latauslistalleen, josta ne voi ladata myös kuukauden pelien vaihduttua. Vastaajista 33 prosenttia ei ole kummankaan palvelun jäsen.
 
Mitä sinä vastasit? Omaa kantaansa voi perustella alla olevan kommentointisarakkeen kautta. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä.
 
Tämän viikon kyselyssä kysymme astetta kepeämmin, kumpi alkuperäisen Resident Evil -pelin pelattavista päähahmoista on kovempi – Chris Redfield vai Jill Valentine?  Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.
 

Lisää luettavaa