Lukijat ovat puhuneet: Kyllähän se modernimpi Battlefield 6 -sodankäynti maistuisi

Viime viikon Battlefield 6 -aiheisen kysymyksen tulokset ovat selvillä.

10.5.2021 11:06

Huhuraportit ovat vihjailleet Battlefield 6:n keskittyvän astetta modernimpaan sodankäyntiin. Lisäksi EA ja DICE ovat luvanneet lisätietoja seuraavasta Battlefieldistä ”piakkoin”. Nämä olivat varsin päteviä syitä udella Pelaaja.fin lukijoilta, millä mielin huhuihin suhtaudutaan.

Viime viikon kyselytulokset kertovatkin ison osan Battlefield-kansasta olevan melko innoissaan ajatuksesta moderniin sodankäyntiin keskittyvästä Battlefield 6:sta. Kyselyyn kertyi lopulta 666 ääntä, joiden lopullinen vastausjakauma oli seuraavanlainen.

Huhut ovat viemässä Battlefield 6:ta modernimpaan sodankäyntiin. Innostaako ajatus?

Kyllä 40 %
 
Ei 19 %
 
Samapa tuo 41 %
 

Aihe kirvoitti jonkin verran keskustelua myös avointen kommenttien puolella, joissa aihepiirin ohella puintiin päätyi myös sarjan nykyosien yleinen laatu.

– Kyllähän tuo vähän enemmän kiinnostaa kuin (menneet) maailmansodat. Eniten ehkä kiinni siitä puhutaanko vuodesta 202X vaiko 20XX, Lahis puntaroi.

– Kyllä tämä enemmän tällä hetkellä kiinnostaa kuin tuo ww1 tai ww2, mutta rehellisesti se paluu futuristiseen 2142 battlefieldiin olisi vielä enemmän kiinnostava. Täytyy toivoa että nyt kun niitä studioita on enemmän kuin pekkä dice työstämässä tuota projektia niin olisi valmiimpi paketti kuin tuo BF5 tai BF1 jotka kummatkin jättivät aika kylmäksi kun se ”live service” aikakausi kuoli, Nabbis sanaili.

– Lievästi kiinnostunut, mutta vastasin ”samapa tuo” koska kaikki BF:t 4:n jälkeen olleet mielestäni enemmän tai vähemmän kehnoja tekeleitä. BF4:ssäkin meni muistaakseni vuoden päivät ennen kuin saivat sen pelattavaan kuntoon joten ei ole odotukset tämän uudenkaan suhteen kovin korkealla riippumatta siitä mihin aikakauteen sijoittuu, SeTyyppi kirjoitti.

– Parempi ratkaisu kuin menneet sodat ja tulevaisuuskin. Kaikkea on tämäkin sarja kerennyt kilpasiskojen kanssa kokeilla, eikä oikein mikään tunnu olevan ok pelaajille. Ehkä lähitulevaisuus, tai vaihtoehtoinen nykyhetki voisivat toimia. Ityse olen tällä hetkellä taas kyllästynyt maailmansotiin, eikä oikein Vietnamikaan jaksaisi innostaa, kertoi Kille.

Tämän viikon kysymyksessä udellaan, mikä Resident Evil -sarjan pelityyleistä on lukijoiden ehdoton suosikki. Käy vastaamassa kyselyyn täällä.

Lisää luettavaa