Lukijat ovat puhuneet: Kiinnostavin suuri pelijulkistus valittiin

Pelaajalehti.comin lukijat kertoivat, mikä oli The Game Awards- ja PSX-viikon kiinnostavin suuri pelijulkistus.

4.1.2018 22:36

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla kyselimme, kuinka mikä edellisviikon suurista pelijulkistuksista oli kiinnostavin. Ensimmäiseksi kapusi uusi tuleva Tomb Raider, josta ei  paljastettu sen suurempia yksityiskohtia. Palkintosijoille nousivat myös MediEvilin paluu PS4:lle sekä Bayonetta 3, jota PlatinumGames ahertaa Switchille,

Lopulliset vastausjakaumat voi katsastaa ohesta. Vastauksia kertyi yhteensä 667 kappaletta.

Mega Man 11 (Pc, PS4, Switch, Xbox One) 14 %
 
Soulcalibur VI (Pc, PS4, Xbox One) 9 %
 
Uusi Tomb Raider 35 %
 
Bayonetta 3 (Switch) 20 %
 
MediEvil (PS4) 22 %
 
 
Poimintoja lukijakommenteista:
 
– Pakkohan se on olla Mega Man 11! Jo pelkästään siksi että on ihana tietää ettei Capcom nyt sentään ihan kokonaan ole raukkaa haudannut, vastasi Qlaos.
 
Bayonetta 3. Noista muista vaihtoehdoista vain Mega Man on tuttu, vaikken omista yhtäkään sarjan peliä vielä. Bayonetta 3:n paljastus ei tuntunut niin isolta asialta, vaikka kyseessä ei varmasti ole ollut mikään itsestään selvä julkaisu, tuumi Teräskäsine.
 
Tomb Raider. muut vaihtoehdot ei kiinnosta ollenkaan. Itsehän pidän nykyisestä laran ulkonäöstä, toteaa zerodaunholy.
 
Mega Man 11 näyttää kivalta ja voi ollakin ihan ok peli mutta ei niin kovasti itselle iske. Soulcalibur VI ei muiden taistelupelien tavoin herätä kummempia tunteita. Uusi Tomb Raider on aika varma ostos mutta samalla jotenkin tylsän varma. Bayonetta 3 kiinnostaa lähinnä sarjan kehujen vuoksi, sillä itsellä jäi ykkönenkin kesken aikoinaan. Jospa vielä antaisi mahdollisuuden. Eniten kiinnostaakin siis nähdä, että mitä tulee MediEvilistä. Peli, jonka demoa monien muiden tavoin aikoinaan pelasin mutten ikinä ostanut. Aikaa oli mutta rahaa ei, nykyisin enemmän toisinpäin, summaa zappah.
 
Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme,tulisitko moikkaamaan Pelaajan toimitusta ensi vuoden Gamexpo-messuilla? Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Lisää luettavaa