Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla utelimme vanhaa perimmäistä kysymystä, eli millä konsolilaitevalmistajalla on parhaat yksinoikeuspelit. Suomen PlayStation-painotteisuus näkyi vastauksista huiman 53 prosentin äänienemmistöllä, mutta 3DS:n ja Switchin myötä Nintendo on noussut vahvemmin haastajan asemaan.

Pelaajalehti.comin kävijät vastasivat kokonaisuudessaan seuraavanlaisesti.

Millä laitevalmistajalla on parhaat yksinoikeuspelit?

1. Sony (PS4 &Vita) 53 %
2. Nintendo (3DS & Switch) 38 %
3. Microsoft (Xbox One) 9 %
Poimintoja lukijakommenteista:
 
– Helppo vastaus: Nintendo, vaikka en edes omista muita firman laitteita kuin 3DS:n. Nintendo on se, joka tarjoaa jotain aivan muuta, kun taas näiden isompien konsolivalmistajien sisältö on pääasiassa sitä samaa, mitä multiplattarimarkkinat on pullollaan muutenkin, kirjoittaa Haerski.
 
– Vaikka itse omistamme uusimmasta sukupolvesta vain Xbox Onen (koska mies halusi Halon), kaiholla haaveilen Pleikkarin huikeista yksinoikeuspeleistä. Toisaalta myös helpottuneena, sillä eihän perheenäidin aika enää edes riittäisi kaikkiin satatuntisiin roolipelieepoksiin… Nintendolla on lähinnä yksinoikeuspelejä, mutta jostain syystä ei kyseisen valmistajan laitteet ole ikinä päätyneet meidän olkkariin. Kaikkea ei vaan voi saada, puntaroi Laura sfa.
 
Liian vaikee vastattavaksi Pleikkarin ja Nintendon välillä. Boksi jää helposti kolmikosta viimeseksi, tuumaa Elias Sipilä.
 
Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, pelaatko autopelit ratilla vai ilman. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

Lisää luettavaa