Lukijat ovat puhuneet: Kädenvääntö parhaasta PUBG-kartasta ratkesi – Erangel vai Miramar?

Viime viikon kysymyksessä väännettiin kättä parhaasta PlayerUnknown's Battlegrounds -kartasta. Kumpi vei voiton, Erangel vai Miramar?

30.1.2018 14:38

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikon kysymyksessä utelimme, kumpi suositun PlayerUnknown’s Battlegroundsin kahdesta kentästä on enemmän lukijoidemme mieleen:  alkuperäinen Erangel vai uusi aavikkokartta Miramar. Enemmistö vastaajista ei pelaa PUBGia lainkaan, mutta peliä pelanneiden kesken selkeään voittoon nousi Erangel.

Kyselyssä huomioitiin erikseen myös Xbox One -version pelaajat, joilla Erangel on toistaiseksi ainoa vaihtoehto. Lopulliset vastausjakaumat voi katsastaa ohesta. Vastauksia kertyi yhteensä 782 kappaletta.

Kumpi PlayerUnknow’s Battlegrounds -kenttä on parempi?

Alkuperäinen kenttä Erangel 27 %
 
Uusi aavikkokenttä Miramar 12 %
 
Pelaan PUBGia Xbox Onella, jossa vain Erangel on pelattavissa 4 %
 
En pelaa PUBGia 57 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

– Uudempi on hienompi, mutta alkuperäinen on parempi johtuu varmaan siinä vietetyssä lähes 400 tunnissa. Voihan mielipide muuttua jahka uusi kartta on yhtä kotoisa paikka, tuumi gurgi.

– En pelaa PUBGia. Veikkaan, että 80 % lukijoista vastaa samoin, virhearvioi Poliisitapaus.

– En pelaa, kun ei ole Boxia ja PC:llä en pelaa, eikä tämä kannettava siihen edes soveltuisikkaan ja en varmaan kai muutenkaan pelaisi, Fortnitea tuli se yks peli pelattua, kertoi Chadu.

Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, odotattavatko lukijamme The Witcher -studion tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

Lisää luettavaa