Lukijat ovat puhuneet.

Sillä viime viikon kysymys oli lyhyt ja ytimekäs, on myös tämänkertainen tulos varsin selkeä. HBO:n ylistettyä The Last of Us -sarjaa seuraa 57 prosenttia viime viikon kysymykseen vastanneista.

43 prosenttia vastaajista ei sen sijaan ole seurannut sarjaa ainakaan vielä vastaushetkellä.

Oletko seurannut HBO:n The Last of Us -sarjaa?

Kyllä 57 %
 
En 43 %
 
Ääniä yhteensä: 760
 
Poimimme muutaman mielenkiintoisen kommentin alkuperäisen uutisen kommenttiosiosta.
 
– Kyllä tai ensimmäinen jakso on tullut katsottua veljen kanssa. Noi katselut on jäänyt kun on tullut enimmäkseen pelattua, Chadu kommentoi.
 
– Olen seurannut, mutta tunnelmat on aika kaksijakoiset. Aika outoja spektaakeleita tarjonnut verrattuna hyvin maanläheiseen lähdeteokseen. Kolmosjakso oli kuitenkin erinomainen kaavasta irtautuminen, Haerski analysoi.
 
– Suorastaan täydellinen malliesimerkki, että kuinka se peli oikein käännetään oikeaoppisesti toiseen formaattiin. Toivottavasti muutkin tekijät ottavat oppia tästä. Pelin ydinajatus ja tunnelma on säilytetty, sekä hahmoja ja tapahtumia on syvennetty huomattavasti., Celoril toteaa.
 
– En, pelit peleinä ja sarjat sarjoina eikä ole juuri kiinnostanut kun ne pelit olivat tasoltaan jo tarpeeksi hyviä. Toki tästä olen kuullut sen verran paljon hyvää, että täytyy varmaan jossain vaiheessa ainakin jonkun verran katsoa jakso tai pari, OsKu sanelee.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Muista osallistua myös uuteen viikon kysymykseen!

 

Lisää luettavaa