Lukijat ovat puhuneet: Harry Potter: Wizards Unite ei saavuta Pokémon GO:n suosiota

Pelaaja.fin viikon kysymys tiedusteli, onko Nianticin uutukaisella mahdollisuuksia kasvaa edeltäjänsä kaltaiseksi ilmiöksi.

1.7.2019 11:16

Nianticin uusi AR-peli Harry Potter: Wizards Unite julkaistiin myös Suomessa hieman ennen juhannusta. Pelaaja.fi kysyi lukijoiltaan, onko uutukaisella mahdollisuuksia yltää samanlaiseen suosioon, kuin edeltäjänsä Pokémon GO ja kasvaa valtavaksi ilmiöksi. Yhteensä 582 vastaajaa ottivat kysymykseen kantaa.

Lopulta selkeä enemmistö ei selkeästikään uskonut velhoseikkailun mahdollisuuksiin, kun huikeat 75% äänestivät, ettei peli tule kasvamaan lähellekään Pokémon GO:n mittoja.

– Ei niin mitään toivoa. Pokémon Go:n kohdalla konseptin uutuus ja brändin voima veti todellä pitkälle. Nyt tämä pelityyppi on jo nähty, eikä Potter ole koskaan ollut lähelläkään Pokémonia tuotemerkin suuruudessa, kirjoitti Lahis.

Nähtäväksi jää kasvaako Wizards Unite merkittävästi vielä julkaisunsa jälkeen, mutta toistaiseksi lukijat ovat olleet oikeassa, eikä sen ympärillä pyöri Pokémonin kaltaista hysteriaa.

Uskotko, että Harry Potter: Wizards Unitesta tulee yhtä suuri mobiili-ilmiö kuin Pokémon GO:sta?

Kyllä, vieläkin suurempi 3 %
 
Kyllä, kutakuinkin yhtä suuri 4 %
 
Ei aivan yhtä suuri 18 %
 
Ei lähellekään yhtä suuri 75 %
 

 

Lisää luettavaa