Lukijat ovat puhuneet: Gamescom vakuutti pelikansan

Pelaajalehti.comin etusivun kysymyksessä kyseltiin viime viikolla lukijoiden tuntemuksia Gamescom 2014 -messujen tarjonnasta.

25.8.2014 12:34

Gamescom 2014 -messut olivat tänäkin vuonna yleisömenestys. Saksan Kölnissä muutama viikko takaperin pidetyt Euroopan suurimmat pelimessut tarjosivat myös runsaasti uusia pelipaljastuksia ja  uusia yksityiskohtia entuudestaan tutuista peleistä.

Pelaajan oma paikalla ollut iskuryhmä oli messujen antiin varsin tyytyväinen, mutta mitä mieltä oli sivustomme lukijakunta? Tiedustelimme asiaa viime viikolla Pelaajalehti.comin etusivun kyselyssä, jonka lopulliset tulokset näyttävät seuraavanlaiselta.

Mitä pidit Gamescom 2014 -messujen annista?

Aivan mahtavaa! 10%
Olin varsin tyytyväinen 57%
Olin hieman pettynyt 26%
Suorastaan ala-arvoista! 7%
 
Vastausten perusteella Gamescom-messujen anti tyydytti tänä vuonna reilun enemmistön odotukset: yhteensä 67 prosenttia äänistä oli positiivisia ja 34 prosenttia negatiivisia. Lukujen valossa Gamescomille tuntuu yhä löytyvän paikkansa vuoden messukalenterissa, mikäli tarjonta on jatkossakin pelikansan mieleen.
 
Mikä oli sinun mielestäsi Gamescom 2014 -messujen kohokohta, paras peli tai kiinnostavin julkistus? Missä mentiin metsään? Omia tarkempia näkemyksiä voi kertoa alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä.
 
Tämän viikon kyselyssä utelemme, kuinka moni pelaa kauhupelejä. Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

 

Lisää luettavaa