On taas se aika viikosta kun pureudumme viime viikon kysymyksen vastauksiin. Viikon kysymyksenä lukijoilta kysyttiin kiinnostustasoja Xbox & Bethesda Games Showcase -lähetyksessä esiteltyyn Diablo IV -peliin. 

Prosentuaalisesti isoimman osan vastauksista sai ”Ei oikein kiinnosta” -vaihtoehto, johon sijoittui peräti 33 prosenttia äänistä. Hieman optimistisemmalla linjalla kulki kuitenkin kova kakkosvaihtoehto, eli ”Noh, saa nähdä”. Kultaiselle keskitielle astettui 23 prosenttia vastaajista. Positiivimman linjan vastaukset, eli ”Todella paljon!” ja ”Positiiviset ennakkofiilikset” saivat niin ikään 13 ja 17 prosentin ääniosuudet. Kaikista synkimmän vastauksen, eli ”Diablo Immortal vei kaiken uskoni” -vaihtoehdon valitsi sen sijaan 14 prosenttia vastaajista.

Tässä vielä koko kysely muistin virkistämiseksi:

Kuinka paljon Diablo IV kiinnostaa?

Todella paljon! 13 %
 
Positiiviset ennakkofiilikset 17 %
 
Noh, saa nähdä 23 %
 
Ei oikein kiinnosta 33 %
 
Diablo Immortal vei kaiken uskoni! 14 %
 
Ääniä yhteensä: 745

 

Osa lukijoista päätyi myös kommentoimaan asiaa. – Immortalin jälkeen ei voi kun pelätä millainen rahastuskone sieltä tulee, toteaa Lahis.

– Saa nähdä…ei tuo Diablo IV nyt niin erikoiselta vaikuttanut. Jotain uudistuksia aikaisempiin peleihin mutta muuten vaikutti Diablolta niin hyvässä kuin pahassa, analysoi Balnazzard.

Lyhyen ytimekkäästi asiaa kommentoi myös Hitman 47: – Peli ei kiinnosta ei mulla muuta.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

Lisää luettavaa