Lukijat ovat puhuneet: Deus Exin on korkea aika palata!

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä.

23.5.2022 11:10

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kyselimme tällä kertaa siitä, minkä Square Enixin käsissä uinuneen pelisarjan pitäisi tehdä paluu nyt kun pelitalo päätyi myymään länsistudionsa ja monet niihin kytköksissä olleet nimikkeensä.

Vastaajista selvä enemmistö toivoisi ennen kaikkea jatkoa taas Deus Exille, jonka edellisestä pääsarjan osasta onkin kulunut pian kuutisen vuotta. Neljännes vastaajista kaipaisi isosti myös Legacy of Kainia, jonka pääsarja on uneksinut jo lähemmäs 20 kesää. Hieman vajaata viidennekselle äänen antajista miellyttäisi kovasti myös Thief-hiippailun paluu kahdeksan vuode tauon jälkeen. Eipä esimerkiksi Gex-loikintakaan ole sekään toki unohtunut.

Mikä uinuva pelisarja ansaitsisi erityisesti paluun nyt kun Square Enix myi länsistudionsa?

Thief 19 %
 
Legacy of Kain 25 %
 
Deus Ex 44 %
 
Gex 5 %
 
Pandemonium 3 %
 
Anachronox 1 %
 
Daikatana (tai jokin muu – todennäköisesti jokin muu) 4 %
 

Kommenttien puolella vastauksia perusteltiin seuraavasti.

– Ääneni meni Legacy of Kainille. Niin mielenkiintoinen maailma, hahmot ja tarina. Sarja ei myöskään koskaan saanut varsinaista päätöstä. Tämä pelisarja ansaitsisi sellaisen, tai vähintäänkin jonkinlaisen rebootin, modernin version, summailee Akki.

– Kyllähän se ilman muuta on Deus Ex. Mankind Divided on varmaankin oma suosikkipelini viime sukupolvelta ja olisi vääryys, jos Eidos Montréal ei saisi viedä Jensenin tarinaa päätökseen. Järkevästi budjetoituna ja markkinoituna Deus Exällä voisi myös kuvitella olevan noita muita vaihtoehtoja paremmat näkymät menestyäkin, Ananaz tuumailee.

Deus Ex varmaan se loogisin vaihtoehto, mutta täältä ääni meni Legacy Of Kainille, huudahtaa Armaceptor.

Gexihän se aina mielessä. Toki Deus Exille kelpaisi myös vielä jatko, OsKu toteaa.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

Lisää luettavaa