Lukijat ovat puhuneet: Destiny 2 ei ole enää enemmistön suosiossa

Pelaaja.fin lukijat ovat puhuneet.

3.9.2022 17:48

Lukijat ovat puhuneet.

Bungien pitkään rullannut Destiny 2 ei ole ainakaan enää tänä päivänä Pelaajan lukijoiden suosikkien joukossa.

Taannoin järjestetyn kyselyn perusteella vain 25 prosenttia vastaajista pelaa peliä aktiivisesti, kun taas 56 prosenttia ei pelaa ollenkaan. Joukkoon mahtui myös 18 prosentin lohko kyselyyn vastanneita, jotka ovat pelanneet peliä joskus, mutta jättänyt sen sittemmin taakseen.

Pelaatko Destiny 2:ta?

Kyllä 25 %
 
En 56 %
 
En enää, koska… 18 %
 
Ääniä yhteensä: 688
 
Osa vastaajista jätti myös kommentteja kyselyyn. Alla muutama nosto niistä.
 
– Tulee pelattua muutamia tunteja viikossa, sopivaa läpsyttelyä samalla kun kuuntelee podcasteja. Olen pelannut julkaisusta asti pääosin yksin, ja vieläkin jaksaa viihdyttää. Pidän erityisesti pelin tuntumasta, sir_jakob kertoo.
 
– Karvan yli 1000 tuntia pelattu, mutta lopetin ennen Witch Queenin julkaisua. Syynä yleinen väsymys siihen fomo-meininkiin, että koko ajan rullaa päällekkäin kausia, weeklyjä, dailyjä, special eventejä, Haerski päivittele.
 
– Tulee joka viikkoa pelattua. Jotenkin nykyinen seasonal malli nappaa itselleni hyvin ja tekemistä riittää aika hyvin, Nobo sanailee.
 
– Ensimmäistä Destinyä tuli pelattua liian monta tuntia. 😀 Kakkoseen en ole ikinä koskenut, JMNyyssonen91 jakaa.
 

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa