Lukijat ovat puhuneet: Command & Conquer kyykyttää Warcraftia

Command & Conquer on Pelaajalehti.comin lukijoiden keskuudessa kovempi juttu kuin Warcraft.

26.11.2018 11:44

Reaaliaikastrategioiden klassikot Warcraft III sekä Command & Conquer- ja Command & Conquer: Red Alert uusitaan nykypolvelle. Tämän innoittamina kysyimme Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksessä, kumpi sarjoista iskee kovemmin juuri meidän lukijakuntaamme.

Vastauksista käy ilmi, että erityisesti Command & Conquer on lähellä suomalaispelaajien sydämiä. Vastaajista lähestulkoon puolet, eli 49 prosenttia, antoi äänensä C&C:lle. Warcraft sen sijaan sai myös varsin mukavat 32 prosenttia äänistä.

C&C tietenkin, vastasi Lykos, – C&C oli alusta lähtien kaksi erilaista osapuolta. WC1 ja 2 osapuolet olivat lähes peilikopioita toisistaan. Vasta WC3 poikkesi tästä. WC3 ongelma taas on sen pieni koko. ”Armeijan” koko oli yleensä vain tusinan verran yksiköitä ja peli jopa rankaisi isosta armeijasta upkeepillä. En itse tykännyt moisesta rajoittamisesta, pop limitissä oli jo tarpeeksi.

Warcraft on parempi sarja kuin C&C. Toki molempia on tullut tahkottua ihan älytön määrä, mutta WC3:n ja TFT:n pariin jaksaa vielä tänä päivänäkin palata, laskuissa mennyt jo sekaisin montako kertaa pelin on jaksanut juurtaa läpi, vastasi frozen.

– Hyvin huomaa että ketkä äänestää Warcraftia niin liputtaa tarinan ja hahmojen puolesta. Eikä siinä ole mitään väärää. Omat rakkaat muistot Red Alerttiin liittyy siihen kun 30 mammuttitankkia jyrää kaiken yli. Ihmiset pelaa näitä pelejä eri syistä, kuten tässäkin nähdään, totesi jjl89.

Vastauksia kertyi tällä kertaa yhteensä 779 kappaletta. Ohessa koko kyselyn lopputulokset.

RTS-klassikot tekevät paluun remasteroituna. Kumpi sarja on kovempi, Command & Conquer vai Warcraft?

Command & Conquer 49 %
 
Warcraft 32 %
 
Ei kumpikaan 12 %
 
Siis mitkä? 7 %
 
***

Vastaa tämän viikon kysymykseen täällä!

Lisää luettavaa