Lukijat ovat puhuneet: Call of Dutyn ilmaiset battle royale -areenat jäävät testaamatta lähes puolelta

Viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä.

24.3.2020 17:02

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat viimein selvinneet. Uuden ilmaisen battle royale -tulokkaan, eli Call of Duty: Warzonen, kunniaksi kartoitimme, kuinka moni lukijoistamme on loikannut jo sotatantereelle.

Vastauksia tällä erää kertyi yhteensä 879 kappaletta, ja kaikista vastaajista yhteensä 52 prosenttia on loikannut tai suunnittelee loikkaavansa pelin pariin. Tarkemmin eriteltynä kaikista vastaajisti aktiivisesti tai satunnaisti peliä pelaavia oli kumpaisiakin 12 prosenttia.

– Onhan tuota tullut väännettyä viimeinen viikko päivittäin. Karvan alle 80 peliä alla ja tänään jatkuu myöhemmin. Julkaisusta asti tullut peliä pelattua ja Warzone toi kaivattua vaihtelua. Myös kaveritkin innostuneet, ketkä eivät ole sarjasta vuosiin välittäneet, kiitteli Kille kyselyn avoimissa kommenteissa.

Näin ollen 48 prosenttia, eli lähes puolet, kaavailee jättävänsä Call of Duty: Warzonen edes testaamatta. Maailmalla tahti on silti varsin vakuuttava, sillä pelin on vahvistettu haalineen ensiviikkojensa aikana pelannut jo 30 miljoonaa pelaajaa.

– Nettiraiskinnät kun ei kiinnosta lainkaan, niin en, enkä aio, summasi muun muassa Boblick.

Tarkemmat tulokset voi katsastaa ohesta. Tämän viikon kysymyksessä vuorostaan kysytään, oletko tyytyväinen PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n teknisiin yksityiskohtiin.

Ilmainen Call of Duty: Warzone saapui – oletko loikannut mukaan kelkkaan?

Kyllä, aion pelata aktiivisesti 12 %
 
Kyllä, aion pelata satunnaisesti 12 %
 
Kyllä, mutta en aio pelata juurikaan enempää 4 %
 
En, mutta suunnittelen pelaavani aktiivisesti 0 %
 
En, mutta suunnittelen pelaavani satunnaisesti 3 %
 
En, mutta voisihan tuota lähinnä kokeilla 21 %
 
En aio testata lainkaan 48 %
 

 

Lisää luettavaa